Ana sayfa Sosyal Medya Yürek Çıkmazı dizisinin başarısına bakar mısınız? Ne Üç Kız Kardeş ne de Ben Bu Cihana Sığmazam yetişemiyor!

Yürek Çıkmazı dizisinin başarısına bakar mısınız? Ne Üç Kız Kardeş ne de Ben Bu Cihana Sığmazam yetişemiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezon başından beri ekranda bitmek bilmeyen bir reyting mücadelesi ile devam eden diziler, her hafta heyecanlı bölümleriyle birbirleriyle yarışıyor. Hafta boyunca merakla beklenen dizilerin hikayeleri, oyuncuları ile birlikte rakipleri de başarıyı etkilemekte.

Salı akşamları 5 farklı kanalda diziler ekrana geliyor. TRT1’de Yürek Çıkmazı, Star TV’de Gecenin Ucunda, Fox TV’de Taçsız Prenses, Kanal D’de Üç Kız Kardeş ve Atv’de Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri, kıyasıya bir rekabette.

Her hafta reyting puanlarıyla yaşanan heyecan dolu rekabette Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam ön plana çıkıyor, hatta birbirlerini zirve konusunda zorluyordu. Ancak Üç Kız Kardeş’in bir süredir kan kaybetmesi ile birlikte Esra Erol’da, Müge Anlı, Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber ve Survivor programlarının da atak yaparak dizilerin önüne geçmeye başladığı görülüyor ilk 10 tablosunda.

Yürek Çıkmazı dizisinin başarısına bakar mısınız? Ne Üç Kız Kardeş ne de Ben Bu Cihana Sığmazam yetişemiyor! 9

Bu hafta Total’de Esra Erol’da ilk sırayı alırken Ben Bu Cihana Sığmazam ise 2. sıradaydı. Üç Kız Kardeş’in 6. sırada yer aldığı tabloda Yürek Çıkmazı ise ilk 10’a giremedi!

TRT1’in sevilen dizisi AB kategorisinde 2. sırada ve ABC1’de de 5. sırada yer aldı. Bu arada Ben Bu Cihana Sığmazam AB7de 4. sırada yer alırken, Üç Kız Kardeş’in özeti ile 8. sırada olduğu tabloda Taçsız Prenses ise 5. sırada.

Yürek Çıkmazı dizisinin başarısına bakar mısınız? Ne Üç Kız Kardeş ne de Ben Bu Cihana Sığmazam yetişemiyor! 10

Taçsız Prenses de Yürek Çıkmazı gibi Total’de değil ama AB ve ABC1’de ilk 10’da. Ancak bu dört dizi ile birlikte yayınlanan Gecenin Ucunda ise 3 kategoride de ilk 10’da yer alamıyor!

Reytinglerdeki durum böyle. Ancak sosyal medyada çok başka bir sonuç ortaya çıkıyor! Yürek Çıkmazı dizisi, tartışmasız günün en çok konuşulan dizisi olmayı başarıyor uzun zamandır! Üstelik gelen ileti sayılarına göre, en yakın rakibine büyük farklar atıyor!

Adba.tv’nin 24 Ocak tarihli tablosunda da görüleceği üzere Yürek Çıkmazı, diğer 4 dizisi fena halde ezerek sosyal medyada yükseliyor! 59 bin 900 ileti ile ilk sırada yer alan Yürek Çıkmazı’nın en yakın rakibi olan Gecenin Ucunda’ya 4 bin 200 ileti geldiği görülürken, Ben Bu Cihana Sığmazam’a 2 bin 400, Üç Kız Kardeş dizisine bin 600 ve Taçsız Prenses dizisine de bin ileti geldiği görülüyor gün içinde.

Yürek Çıkmazı dizisinin başarısına bakar mısınız? Ne Üç Kız Kardeş ne de Ben Bu Cihana Sığmazam yetişemiyor! 11

Yürek Çıkmazı dizisi, reytinglerde zaman zaman zorlu durumlar yaşasa da sosyal medyadan aldığı destek, bu tabloya göre çok yüksek. Yine de dizinin reytingleri geleceğini belirleyecek. Şimdilik kemik bir izleyici grubuna sahip olan Yürek Çıkmazı, ekrandaki sınavını biraz yukarı, biraz aşağı reytinglerle ortalamada sürdürüyor. Bu hafta totalde yer alamaması hüsran yaşatsa da Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl, Mesut Akusta ve son bir kaç haftadır diziye dahil olan Mehmet Aslantuğ ile birlikte heyecanlı hikayesiyle merakla takip edilmekte.