Ana sayfa Sosyal Medya Çöp Adam dizisiyle iyi bir sezon geçiren Elçin Sangu’dan hayranlarını üzen ayrılık!

Çöp Adam dizisiyle iyi bir sezon geçiren Elçin Sangu’dan hayranlarını üzen ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam dizisinin başrolünde yer alan Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan ile birlikte başarılı bir partnerlik süreci de yürüttü.

Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisinden bu yana yer aldığı bazı projelerde şanssızlıklar yaşamıştı ama Çöp Adam dizisi, kariyeri adına ve güçlü bir performans ile yeniden hayranlarının karşısına çıkması noktasında başarılı bir proje oldu. Dizideki Peri karakterinin psikolojik sınavlarında başarılı bir görüntü çizen oyuncu, çok farklı duyguları izleyicilere aktardı ve sezon boyunca da Çöp Adam dizisinin konuşulmasında etkili oldu.

Elçin Sangu’nun Çöp Adam başarısının yanı sıra, tiyatro sahnesine çıktığı ve Hayko Cepkin ile birlikte sahne aldığı dünyaca ünlü Jekyll & Hyde müzikali de kariyeri adına çok iyi bir çıkış oldu. Ancak Elçin Sangu, artık bu projede olmayacak.

Çöp Adam dizisiyle iyi bir sezon geçiren Elçin Sangu'dan hayranlarını üzen ayrılık! 7

Müzikalin Haziran ayı duyurusunda Elçin Sangu’nun yerine kadroda Eznur Şerçeler’in olduğu gözüküyor. Sangu’nun hayranları tiyatro sahnesindeki müzikal performansını çok beğendiklerini belirten çok sayıda paylaşım ile oyuncuyu bu yıl içinde övgülerle anmıştı.

Çöp Adam dizisinde de yine başarılarla anılan Elçin Sangu, artık bu müzikalde olmayacak.

16-17 Haziran’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sanatseverlerle buluşacak olan müzikalde Hayko Cepkin, Öznur Serçeler ve Nermin Koçak’ın yanı sıra; Fatih Al, Umut Kurt ve Cenk Bıyık gibi usta isimler de yer alıyor.

Haziran ayı itibariyle Türkiye turnesine çıkacak olan Jekyll & Hyde, muhteşem oyunculuğu ve konusuyla seyirciyi içine çekecek.