Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam’ın yokluğunda, Adım Farah dizisi, Kuruluş Osman ve Gönül Dağı’nı gölgede bıraktı!

Çöp Adam’ın yokluğunda, Adım Farah dizisi, Kuruluş Osman ve Gönül Dağı’nı gölgede bıraktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in başrolünde yer aldıkları Fox Tv’nin sevilen dizisi Adım Farah, bu hafta 4. bölümüyle ekrandaydı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi, Kuruluş OSman, Gönül Dağı ve Kraliçe dizileriyle rekabet halinde.

Bu hafta ilk olarak ekrana gelmeye başlayan Kraliçe dizisi de Adım Farah’a rakip olarak Kanal D’de yayınlanmaya başlandı. Kuruluş Osman, Atv’nin reyting rekortmeni dizisi. TRT1’in Gönül Dağı dizisi de hafta içine alınınca, Çarşamba akşamları reytingde durum değişti!

Çöp Adam'ın yokluğunda, Adım Farah dizisi, Kuruluş Osman ve Gönül Dağı'nı gölgede bıraktı! 9

Adım Farah, Total’de bu hafta 8. sırada yer alırken, AB kategorisinde ise Gönül Dağı’nın ardından 2. sıradaydı. Kuruluş Osman’ı da geçen reytingleriyle kanalın yüzünü güldürdü. ABC1 kategorisinde ise 5. sırada yer aldı son bölümüyle.

Adım Farah dizisi, ekrana gelmeden önce büyük iddialarla dikkatleri çekti. Konusu ve başrolleri itibariyle de reytingde rekorlar kırması beklendi ama o kadar büyük bir etki yaşatmadı! Yurtdışında daha büyük yankı uyandıran dizi, özellikle Engin Akyürek’in Disney Plus’ın ilk yerli dizisi Kaçış ile ve platformun 2. yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda ile Demet Özdemir’in uluslararası alandaki tanınırlığı artarken, Adım Farah’a olan ilgiyi de büyüttü.

Dizinin reytinglerde birinciliğe ulaşamasa da hatırı sayılır bir reytingi var. Fakat sosyal medyada durum dizi lehine daha da yükseliyor! Adım Farah dizisi, Çarşamba akşamlarının dizilerini son bölümüyle katlayan bir konuşulma oranına ulaştı!

Çöp Adam'ın yokluğunda, Adım Farah dizisi, Kuruluş Osman ve Gönül Dağı'nı gölgede bıraktı! 10

Adba.vt tarafından yapılan ölçümde 22 Mart akşamı Adım Farah dizisine gelen ileti sayısı 105 bin 400 oldu. Aynı gün yayınlanan Kuruluş Osman’ın 4 bin 600 ve Gönül Dağı’nın 9 bin 600 ileti alması, Adım Farah’ın sosyal medyadaki başarısını daha çok öne çıkarıyor! Yeni başlayan Kraliçe dizisinin de listede 3. sırada ve 22 bin 900 ileti ile konuşulması da ayrı bir başarı.

Tabloda Adım Farah’ın ardından ikinci sırada yer alan Çöp Adam’ın tekrarı ile 77 bin 200 ileti alması da dikkat çeken bir durum! Bu hafta yeni bölümü yayınlanmayan Çöp Adam dizisi, tekrarı ile bile ikinci sıradaydı! Aslında bu durum, Adım Farah’ın da birinci sırada olmasını sağladı!

Çöp Adam'ın yokluğunda, Adım Farah dizisi, Kuruluş Osman ve Gönül Dağı'nı gölgede bıraktı! 11

Ancak gelecek hafta bu tabloda Adım Farah’ın mı, Çöp Adam’ın mı ilk sırada olacağı merak konusu! Zira Çöp Adam dizisi, bir süredir Çarşamba akşamlarının en çok konuşulan dizisi olmayı başardı. Bir önceki hafta 15 Mart akşamı ile ilgili sosyal medya sonuçları aşağıda. Adım Farah, Çöp Adam’ın yokluğunda sosyal medya üstünlüğünü ele geçirerek rakip dizilere büyük fark atsa da asıl rakibi Çöp Adam’ın yeni bölümü yayınlandığında, durum ne olacak bekleyip göreceğiz!