Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinde iki başrol oyuncusunun sinir sistemi bozuldu, sonrası çok ilginç!

Ateş Kuşları dizisinde iki başrol oyuncusunun sinir sistemi bozuldu, sonrası çok ilginç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Ateş Kuşları dizisinin başarılı sonuçlar almaya devam etmesi dikkatlerden kaçmıyor. Dizinin 9. bölümü geride kaldı ve iki güçlü rakip diziye rağmen reytinglerde ayakta durmaya devam ediyor.

Ateş Kuşları projesinde başrolde yer alan İlayda Alişan ile Burak Tozkoparan ikilisi de başarılı bir dizi çifti oldu. Gülayşe ile Barbaros karakterlerini canlandıran ikili, sezonun en uyumlu çiftlerinden birisi olarak tarif ediliyor. Sosyal medyada iki oyuncunun da hayranları her hafta binlerce paylaşım yaparak onların sinerjisinden ne kadar çok etkilendiklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Dizinin setinde de birbirleri ile çok iyi anlaşan iki oyuncu, bazı sahnelerde ise zorlanıyor. Bu zorlanmanın nedeni ise zaman zaman sinir sistemlerinin bozulması ve gülme krizine girmeleri olarak gösteriliyor.

İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan, dizinin hikayesinde aynı sahnede çok zorlandıklarını söylediler. Gülayşe’nin paraları Çatal’dan çalıp da Ali’ye verdiği sahneyi canlandırmak İlayda Alişan için çok zorlayıcı olmuş. Burak Tozkoparan da bu sahneyi çekilirken izlediğini ve kendisinin de zorlandığını ifade etti.

Ateş Kuşları dizisinde iki başrol oyuncusunun sinir sistemi bozuldu, sonrası çok ilginç! 7

İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan ikilisi, izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Alişan’a göre partneri canlandırdığı Barbaros karakterine benzer birçok özellik taşıyor. Tozkoparan ise pek de böyle olduğunu düşünmüyor.

İlayda Alişan, “En zorlandığınız sahne hangisiydi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ali ile bir tane sahnem vardı, paraları Ali’ye verdiğim, Çatal’dan çaldığım paraları verdiğim sahne. O gün o kadar soğuk bir gündü ki, bizim sinir sistemimiz bozuldu ve gülme krizine girdik. Burak da sonradan sahneye dahil oluyor. Defalarca çektik, herhalde 3 saat falan o sahneyi çekmişizdir.”

O sahnenin çekimlerinde kendisinin de zorlandığını itiraf eden Burak Tozkoparan, “Benim de en zor sahnemdi o, ben de çünkü arkadan izliyordum. Zor oldu” diye konuştu.

Sette sürekli güldüklerini ve eğlendiklerini anlatan Tozkoparan, set yoğunluğunda zorlandıklarını da kabul etti.

İlayda Alişan ise zaman zaman modlarının düştüğünü ama birbirlerinin modunu yükseltebildiklerini de ifade etti. Oyuncu set şartlarının ise zaman zaman çok zorlayıcı olabildiğini sözlerine ekledi.