Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz hayranları, sosyal medyada dikkat çeken bir kampanya başlattı!

Alp Navruz hayranları, sosyal medyada dikkat çeken bir kampanya başlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisindeki Halil karakteri ile ekranlara gelmekte olan Alp Navruz’un fanları, oyuncuya sosyal medyadan verdikleri destekle dikkat çekiyorlar.

Navruz, dizi başladığından beri hayranları tarafından beğeni dolu yorumlar ve mesajlarla, sosyal medyada dikkat çeken ünlü isimlerin başında gelmekte. Navruz, romantik komedilerin beğenilen ismi olmanın yanı sıra hayranları tarafından dram rollerinde de ayrıca beğeniyle izleniyor.

Ada Masalı isimli romantik komedideki rolüyle büyük beğeni toplayan Navruz, bu kez de ağır dram konulu dizisindeki Halil karakteriyle çok seviliyor ve övgüyle dolu yorumlar alıyor. İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta ve Ayça Bingöl ile başrolünde yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisiyle her hafta ekranlara gelen oyuncunun hayranları, kendisi için çok özel bir kampanya düzenlemekte.

Alp Navruz hayranları, sosyal medyada dikkat çeken bir kampanya başlattı! 8
Sosyal medyada Alp Navruz sevenleri olarak bir araya gelen fanlar, Ramazan ayında deprem bölgesine destek için kampanya başlattılar. Oyuncunun adıyla başlatılan ve ‘Sofrada tuzun olsun’ sloganıyla Alp Navruz’un yemek yaparken çekilen bir fotoğrafı kullanılmakta.

Alp Navruz hayranları, sosyal medyada dikkat çeken bir kampanya başlattı! 9

Şubat ayında 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinden etkilenenleri Ramazan ayında da hatırlamak için başlatılan bu kampanyaya destek bekleniyor.

Yemek yardımları için yapılan kampanya, bölgede kurulacak olan sahur ve iftar sofralarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. “Depremi unutma, unutturma” diyerek yapılan çağrıda, Alp Navruz hayranlarından destek bekleniyor.