Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur 1 Nisan 59. bölüm 2. fragmanı izle! Mahsun, Sena’dan başkasını tanımıyor!

Çukur 1 Nisan 59. bölüm 2. fragmanı izle! Mahsun, Sena’dan başkasını tanımıyor!

tarafından ker_def

Çukur dizisi 1 Nisan Pazartesi akşamı 2 sezondaki 26. bölümüyle, yani toplamdaki 59. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan dizinin yeni bölümünde Mahsun’un Çeto’yu öldürdükten sonra neler yapacağı merak ediliyor. Mahsun ile Sena’nın durumlarının ne olacağı de izleyiciler tarafından merak edilen bir başka unsur.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un yeni bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Sena’nın kaybolduğunu öğrenen Cumali’nin, Yamaç’a durumu anlatmaya çalıştığı tanıtımda Mahsun, “Benim artık geçmişe dair hatırlamak isteyeceğim hiçbir şey yok, sen hariç!” sözleriyle Sena’yı ürkütüyor. Çeto’nun Çukur’dan çıkarıldığı görülürken, “Ben hayatımdaki en sevdiğim insanı kaybettim!” diyerek Selim’in yakasına yapışan Yamaç’ın çaresiz halleri dikkat çekiyor. Sena beklenmedik bir anda kırılan kapıyla büyük bir korku yaşarken, yaşadığı tehlike dizinin heyecan dolu hikayesinden ipuçları veriyor. Dizinin 59. yeni bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

ÇUKUR’DA NELER OLACAK?

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 26. bölümünde Çukur’dakiler, Karakuzularla olan büyük mücadelenin izlerini silmek için bu sefer birlik olacaklar. Çukur’da yaşananları duyan polisler ise kısa sürede soluğu mahallede alırken, Çukur’dan elleri boş çıkmayacaklar. Sena’nın kayıp olduğunun fark edilmesi tüm şüphe oklarını Mahsun’a çevirecek. Herkes seferber olup Sena’yı ararken Vartolu’nun bu konuda yardımına sürpriz biri yetişecek. Tansiyonun bir an bile düşmeyeceği bölümde Yüzüklü’nün karşı karşıya geleceği isim herkesi şoke edecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, Serhat Özcan, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!