Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 76. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yavuz ve Derya’nın aşkı derinleşiyor!

Söz 76. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yavuz ve Derya’nın aşkı derinleşiyor!

tarafından ker_def

Söz dizisi 76. yeni bölümüyle izleyicilerle Star TV ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 75. bölümünde büyük acı vardı. Avcı karakterine hayat veren Burak Sevinç, Kanal D dizisi Leke’de başrolde yer alacağı için Söz’den ayrıldı. Avcı Fethi’nin ayrılışı ise bir hayli hüzünlü olmuştu. Söz dizisinin 76. yeni bölümü 1 Nisan Pazartesi akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin 76. bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Fragmandaki detaylara göre Yavuz’un Derya ile aşkı derinleşiyor.. Yavuz ve Tim ise Dragan’ın peşinde… Timi elemanları sivil kıyafetlerle Dragan’ın bulunduğu yeri kuşatıyor… Uçaklar ise bombalarla teröristlere nefes aldırmıyor… Videodan dizinin yeni bölümünden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki Söz dizisinin 75. bölümünde neler yaşanmıştı?

Terör devleti için planlarına hız veren Dost, Linda (Melis Birkan) ve Dragan’a (Sarp Akkaya) kurulacak ülkenin tarihini verir. Bu sırada Türkiye’yi içerden karıştıracak suikastlar için plan yapmaktadır.

Tim, Dragan’ı ortadan kaldırmakta kararlıdır fakat o sırada Dragan’ın yanında olan Karabatak (Eren Vurdem) kurulması planlanan terör devleti hakkında kritik bilgiler ele geçirmek üzeredir. Tim hamle yapmak için Karabatak’tan gelecek haberi bekler ama Karabatak’ın işi hiç kolay olmayacaktır.

Yavuz (Tolga Sarıtaş) hücre evlerine yaptığı baskında şok edici bir suikast bilgisi elde eder; Eylem’in (Meriç Aral) hayatı tehlikededir.

Yavuz gerisinde cesetler bıraktığı hücre evinden hızla ayrılırken karşısında Derya’yı (Deniz Baysal) bulur. Artık geri dönüşü olmayan bir noktaya gelmişlerdir.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.