Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur 2. Sezon 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! İçimizde bir sızıntı mı var Ersoy?

Çukur 2. Sezon 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! İçimizde bir sızıntı mı var Ersoy?

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, 19 Kasım Pazartesi akşamı 2. sezon 10 bölümü ile ekranda olacak. Toplamda 43. bölüme ulaşan dizide neler olacağı merakla bekleniyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizinin son bölümünde, Çeto, Salih’i çağırdığı mekruh yerde bir odanın içinde Saadet’i göstermişti. Saadeti o halde gören Vartolu, deliye dönmüş ve Çeto’ya ‘ne istiyorsun?’ diye sormuştu. Çeto’nun ne istediğini yeni bölümde göreceğiz ancak ilk gelen fragmanda Salih’in dizinin ilk bölümlerindeki Vartolu Saadettin hallerine döneceği işaretleri verilmişti. 2. fragmanda da önemli detaylar var. Koçovalılar ve Karakuzuların girdiği mücadelede çekilen silahlar heyecanı yükseltirken, Yamaç ve Cumali karşılarına kalabalık bir grubun çıkmasıyla neye uğradığını şaşırıyor. Aralarında bir hain olma düşüncesi Mahsun’u çıldırtırken Çeto, “İçimizde bir sızıntı var mı Ersoy?” sorusuyla Ersoy’u şaşırtıyor. Cumali’nin adamları arasında tanıdık bir yüzle karşılaşan Yamaç’ın tepkisi ise merakla bekleniyor.

Çukur dizisi 2. sezon 10. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Dizinin 43. bölümünde Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’nun Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzuların planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılarla arasındaki mücadele kızışacak.

Yeni bölümde yaşanacakların detayı ise şu şekilde.

Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’yu Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzular’ın planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto, sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılar’la arasındaki mücadele kızışacak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Senaryo: Gökhan Horzum
Yapımcı: Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu
Yönetmen: Sinan Öztürk
İdari Yapımcı: Yamaç Okur
Müzik: Toygar Işıklı
2. Yönetmen: Özgür Sevimli
Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay
Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu

Oyuncu Kadrosu

Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sena: Dilan Çiçek Deniz
İdris: Ercan Kesal
Sultan: Perihan Savaş
Meliha: Şenay Gürler
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Selim: Öner Erkan
Cumali: Necip Memili
Çeto: Erkan Avcı
Mahsun: Berkay Ateş
Celasun: Kubilay Aka
Emmi: Kadir Çermik
Ayşe: İrem Altuğ
Saadet: Boncuk Yılmaz
Medet: Mustafa Kırantepe
Ersoy: Mehmet Yılmaz Ak
Metin: Cem Uslu
Kemal: Uğur Yıldıran
Meke: Aytaç Uşun
Akşın: İlayda Alişan
Karaca: Ece Yaşar
Yıldız: Gökşen Ateş
Veysel: Halil Babür
Hatice: İpek Türktan
Deren: Beste Kanar
Lal Fındık: Ramin Nezir