Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur bitiyor, Rıza Kocaoğlu yeni projesini çoktan buldu!

Çukur bitiyor, Rıza Kocaoğlu yeni projesini çoktan buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Çukur dizisinin 112. bölümü de geride kaldı. Artık dizinin finaline daha da yaklaşıldı. 125. bölümde final yapması beklenen diziden ayrılanlar da artmaya devam ediyor… Dizinin oyuncuları ise yeni dönem için kendilerine yeni projeler de bulmaya başladı.

Aliço karakterine hayat vermekte olan Rıza Kocaoğlu, çok başarılı bir performans sergilediği Çukur’da hayranlarından güçlü destek aldı. Ününe ün katan Kocaoğlu ayrıca Hazal Subaşı ile de yakınlaştı ve aralarında büyük bir aşk başladı.

Rıza Kocaoğlu’na çok şey katan Çukur dizisinin finali yaklaşırken oyuncu yakın arkadaşı Sarp Akkaya ile yeni bir dizi işine soyunacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Kaybedenler Kulübü’nün spin-off projesi için ikili çalışmalara başladı.

Yönetmen Mehmet Ada Öztekin’in de içinde bulunduğu ekip dizinin ismini belirledi. “6.45 Yayınevi’nde Standart Bir Gün” olarak belirlenen dizinin çekimlerinin de şubat ayı içinde başlaması bekleniyor.

Same Film isimli şirket tarafından dizinin hazırlıklarına başlandı. Proje, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ve 1 Ocak’ta yayın hayatına başlayan Exxen platformunda yayınlanacak ve Kaan Çaydamlı da senaryoyu yazıyor.