Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin kadrosuna bomba transferler!

Kıvanç Tatlıtuğ’un Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin kadrosuna bomba transferler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden dizi setlerine dönüşünü müjdeleyen Bir Denizaltı Hikayesi isimli yapımın hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldıkça da projenin ne kadar etkili ve güçlü geldiğini anlamak daha da kolaylaşıyor.

Kadın dizisinde 3 sezon müthiş bir başarı ortaya koyan Özge Özpirinçci’nin Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacağı geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı. Netflix’te yayınlanacak olan dizi için şimdiden hayranlar heyecanlı. Tatlıtuğ – Özpirinçci buluşmasını ilgiyle bekleyenler, nasıl bir uyum yakalayacaklarını da merak ediyor. Projenin konusu da ekibe katılan yeni isimler de çok dikkatleri çekiyor.

Dizi güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu almakta olan Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin kadrosuna yeni isimlerin katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Kırmızı Oda’nın Nihal’i Ecem Uzun ve Ayşe’si Meriç Aral, bu yeni dizide de buluşacak. Ayrıca en son Şeref Bey dizisinde Luran olarak rol alan Ertan Saban ile Masumlar Apartmanı’nda Uygar karakterine hayat veren Alper Saldıran da ekibe katılan yeni isimler oldular.

Tolga Karaçelik ile Umut Aral’ın yönetmenliğini yapacağı ve OGM Medya imzalı dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Arman adlı bir denizaltı araştırmacısını canlandıracak. Özpirinçci ise Defne karakterini oynayacak.

Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin güçlü kadrosu, farklı hikayesi ile 2021 yılının en iddialı projelerden birisi olduğunu da hemen anlaşılıyor.