Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde saç baş yolduran karakter!

Zümrüdüanka dizisinde saç baş yolduran karakter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde ikinci sezon heyecanı devam ediyor. 26 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 12. bölüme Zümrüt ile Serhat’ın hesaplaşması damgasını vuracak. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin daha da güçlü bir uyum sergilediği ikinci sezon, izleyicilerin beklemediği şekilde değişikliğe uğradı.

Henüz bu değişimi hazmetmekte zorlanan Zümrüdüanka hayranları, yeni hikayeye odaklanmaya çaba harcıyor. Zümrüt ile Serhat arasındaki “Bana neden yalan söyledin” davası ise bitecek gibi değil… Zümrüt, hesap sordukça Serhat karşısında eziliyor.

İzleyicilerin de sosyal medya yorumlarında Zümrüt’e destek var. “Bu kadar üzülmeyi hak etmiyor” diyerek Zümrüt karakterine hak veren dizi hayranları, Gökçe Eyüboğlu’nun canlandırdığı Deniz karakterine ise fena halde gıcık oluyor. Serhat ile evlenen Deniz’e karış bir duruş sergileyen Zümrüdüanka hayranları, “İnşallah Zümrüt, Deniz’in saçını başını yolar” diye de mesaj yolluyor.

İsmail Hacıoğlu’nun Cihan olarak diziye katılması da izleyicileri mutlu etti. Cihan’ın kızını alma savaşında Serhat ile karşı karşıya gelmesinin nasıl sonuçlanacağı da merak ediliyor.

Azimet Demirkan’ın şu sözü ise 12.. yeni bölümünde neler olacağını anlatmaya yetiyor: “Aşık bir kadın yalanın kokusunu alır. Gerçeği bulana kadar da iflah olmaz.”

İşte Zümrüdüanka 12. bölüm 2. fragmanı: