Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi finale giderken, ünlü ismin çoktan yeni diziyle anlaştığı ortaya çıktı!

Çukur dizisi finale giderken, ünlü ismin çoktan yeni diziyle anlaştığı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, yeni sezonda artık ekranda olmayacak! Son sezonu yayınlanan dizi artık yavaş yavaş finale yaklaşıyor. Bu sezon sonunda dizinin ekrana veda edeceği bir süre önce öğrenilmişti. Dizinin Mayıs ayında final yapması planlanıyor. Sona doğru ise heyecan artıyor.

Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin reytingleri ise kanalın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Dizinin her bölümü ayrı bir heyecan ve merakla izlenmekte. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil’in rol aldıkları dizi devam ederken, oyuncuların yeni projeleri de şekillenmeye başlıyor.

Dizinin sevilen isimlerinden Celasun’u oynayan Kubilay Aka’nın yeni bir projesi olduğu ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Aka’nın, Çukur dizisi devam ederken çoktan yeni dizisi ile anlaştığını duyurdu.

Çukur dizisi finale giderken, ünlü ismin çoktan yeni diziyle anlaştığı ortaya çıktı! 7

Kulis bilgisine göre genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Kubilay Aka, şimdiden yeni dizi için el sıkışmış. Üstelik yeni dizinin de yine Show TV’de yayınlanacağı konuşuluyor.

Verilen bilgiye göre Kubilay Aka, Çukur biter bitmez fazla ara vermeden yaz dizisiyle ekrana yeniden dönecek. İddialı bir proje olduğu da ifade ediliyor.