Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisi ile ilgili öne sürülen bir iddia ortalığı karıştırmıştı ama!..

Çukur dizisi ile ilgili öne sürülen bir iddia ortalığı karıştırmıştı ama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Show TV’de 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Çukur dizisi ekranlarda tam 4 sezon boyunca kalarak adını unutulmaz Türk dizileri arasına altın harflerle yazdırdı. 7 Haziran 2021 yılında yayınlanan 131. bölümü ile final yapan dizide birbirinden ünlü oyuncular rol adlı.

Aras Bulut İynemli,  Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Şenay Gürler, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak , Burak Sergen, Ahmet Tansu Taşanlar, Alperen Duymaz,  Berkay Ateş, Erkan Avcı, Mehmet Yılmaz Ak, Tansu Biçer, Hare Sürel, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Salih Kalyon, Nur Sürer , Mustafa Avkıran, Nejat İşler , Barış Arduç ve İrem Sak’ın rol aldığı Çukur her bölümüyle ses getiren bir yapım oldu.

Son günlerde diziyle ilgili ortaya atılan bir iddia ise dizinin fanlarını heyecanlandırdı. Çukur, aynı ekip ile dijital bir platform için çekileceği iddiasıyla gündeme geldi.

Çukur dizisi ile ilgili öne sürülen bir iddia ortalığı karıştırmıştı ama!.. 7

Ancak TV eleştirmeni Sina Koloğlu’nun sosyal medyada yaptığı açıklamayla Çukur izleyicisinin heyecanı kısa sürdü. Koloğlu paylaşımında bu iddiaların asılsız olduğunu belirterek; “‘Ay Yapım imzalı Çukur dizisi için dijital platformlarla görüşmeler başladı’ diye yazıldı. Ay Yapım patronu Kerem Çatay’a sordum. ‘Yazmışlar, ben de okudum. ‘Çukur için hiç bir planımız yok’ dedi. Senarist Gökhan Horzum da ‘Dijital meselesinin doğru olmadığını’ söyledi” ifadelerini kullandı.

İlk ağızdan yapılan bu açıklamalar neticesinde, dört sezon boyunca hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını üst sıralara yazdıran, imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine çeken fenomen dizi Çukur’un akıllara kazınan replikleri ve unutulmaz sahneleri ile izleyicinin ancak hafızasında kalacağı netlik kazandı.