Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisi sürpriz yapacak, herkes şaşıracak!

Çukur dizisi sürpriz yapacak, herkes şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını nedeniyle Çukur dizisinin setinde çalışmalar durdurulmuştu. Ancak ekip TRT1’in dizilerini örnek alarak kendi başlarına çektikleri videolarla yeni bir bölüm oluşturdu.

3. sezonuyla başarıyla yoluna devam eden dizinin bu sezondaki 26. bölümü bambaşka olacak. 3 haftadır yeni bölümü yayınlanmayan dizinin oyuncuları “Çukur Evde” diyerek iki hafta pazartesi akşamları canlı yayında buluşmuş ve youtube üzerinden hayranları ile bir araya gelmişti. 5 milyonun üzerinde izlenen bu denemenin yerini şimdi bambaşka bir bölüm alacak.

Çukur dizisi oyuncuları bu sefer kendi imkanları ile çektikleri videolardan oluşan yeni bir bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıkacak.

20 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan bu özel bölüm heyecan ve merakla bekleniyor. Bir izleyicinin şu mesajı dikkat çekti: “Koronadan önce savaş var, koronadan sonra telefon iletişimi.”

Aslında dizilerimizin geldiği son durumu bu söz gayet yerinde bir şekilde anlatıyor. İşte Çukur’un yeni bölümünden ilk fragman: