Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinde herkes Aras Bulut İynemli’ye, oyuncu ise rol arkadaşına hayran!

Çukur dizisinde herkes Aras Bulut İynemli’ye, oyuncu ise rol arkadaşına hayran!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Çukur dizisinde yaşanan ayrılık hayranları bir hayli üzdü. Dün akşam yayınlanan 106. bölümde Selim Koçovalı’nın vedası yürekleri dağladı.

Sosyal medyada Selim karakteri hakkında binlerce mesaj paylaşıldı. Öner Erkan’ı ne kadar başarılı bir oyuncu olduğu, karakteri ne kadar iyi canlandırdığı ve izleyicileri de ne kadar çok etkilediğine yönelik bir çok övgü dolu ifade yazıldı…

Öner Erkan da 4 sezondur yer aldığı diziye etkili bir performans ile veda etti ve setten de ayrıldı. Dizinin ekibini de yaralayan bir ayrılık oldu… 125. bölümü itibari ile final yapacak olan Çukur dizisinin bitmesine yakın, bu ayrılıklara yenileri de eklenecektir.

Çukur dizisinde 3 yıldır birlikte yer aldığı arkadaşı Öner Erkan’a veda etmek Aras Bulut İynemli için de kolay olmadı. Yamaç Koçovalı karakterine hayat veren oyuncu, uzun süredir birçok olayı paylaştığı arkadaşı ile gülümsedikleri an çekilen bir fotoğrafını instagram hesabından yayınladı.

İynemli, “Hayran olduğumu her zaman söylediğim; abim, kardeşim, arkadaşım iyi ki sen be” diyerek Öner Erkan’ın hesabını da etiketledi.

Birçok takipçisi İynemli’ye olan sevgilerini ve hayranlıklarını dile getirirken, başarılı oyuncunun arkadaşını böyle duyusal ve anlamlı cümlelerle anması da oldukça hoş bir paylaşım oldu.

Çukur dizisinde herkes Aras Bulut İynemli'ye hayran, oyuncu ise rol arkadaşına! 1