Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy kış günü aşklarıyla ortamı ısıttı!

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy kış günü aşklarıyla ortamı ısıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Berk Oktay, Savaşçı dizisinin ilk 2 sezonunda birlikte rol yaptığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile, boşanmasını takiben yıllar sonra buluşmuş ve o buluşmadan da aşk çıkmıştı.

Oktay, son dönemde Savaşçı dizisinden ayrılması ve Yasak Elma’ya başlaması ile konuşuluyor. Dizide Çağatay karakteriyle yer alan oyuncu, hayranlarını bir hayli mutlu etti. Çağatay karakterinin hikayede öne çıkmaya başlaması ile birlikte Berk Oktay, son zamanda dizi ile ilgili sette birçok paylaşım yaptı.

Oyuncu, bu süreçte sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile ilgili fotoğraf paylaşmayınca da hayranlarından birçok istek almıştı. Berk Oktay, takipçilerinin isteğini kırmadı ve Atiksoy ile sımsıcak bir pozunu yayınladı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy kış günü aşklarıyla ortamı ısıttı! 8

Instagram’da büyük beğeni toplayan fotoğrafı “Hava soğuk, mekan sıcak…” notu ile yayınlayan Berk Oktay’a sevgisinin yanıtı ise “Öz’üm” şeklinde kısa ama çok net bir şekilde oldu.

Takipçiler ise çifte olan sevgilerini belirten yorumlar yaptı ve “Gönül, kendine yakışanı elbet bulur imiş” sözünü de hatırlattı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy kış günü aşklarıyla ortamı ısıttı! 9