Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 ‘iyi ki yaptırmış’ dedirten diziyle gönülleri fethetti, şimdi instagram’da patlama yaptı!

TRT1 ‘iyi ki yaptırmış’ dedirten diziyle gönülleri fethetti, şimdi instagram’da patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine Gülsim Ali İlhan hayat veriyor. Genç ve başarılı bir isim olan İlhan, dizideki naif ve içten oyunculuğu ile de dizi hayranlarının büyük beğenisini topladı.

Berk Atan ile dizide çok iyi bir uyum yakalayan oyuncu, enerjilerinin tutmasıyla da ekranda adeta kariyer zıplaması yaşamaya başladı. Gönül Dağı dizisi, tüm kesimlerin ilgisini çekerken ve milyonları ekrana taşırken bu durumdan en çok fayda sağlayanlar da başrol oyuncuları oldu.

Berk Atan gibi Gülsim Ali İlhan da artık sosyal medyada ismi en çok konuşulan kadın oyuncular arasında bulunuyor. 2012 yılında Son Yaz Balkanlar 1912 isimli dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan İlhan, sonrasında ise Seddülbahir 32 Saat, Diriliş Ertuğrul, Yüzleşme, Payitaht Abdülhamid ve son olarak da Gönül Dağı’nda rol aldı.

TRT1 'iyi ki yaptırmış' dedirten diziyle gönülleri fethetti, şimdi instagram'da patlama yaptı! 8

Özellikle Diriliş Ertuğrul’daki Aslıhan karakteri ile hafızalarda yer alan oyuncu, Gönül Dağı’ndaki Dilek karakteriyle ise artık hafızalardan çıkmayacaktır.

Dizi ile birlikte sosyal medyada takipçi sayısını daha hızlı artıran Gülsim Ali İlhan, instagram hesabının 1 milyonu geçmesiyle de büyük mutluluk yaşadı. Oyuncu yaptığı paylaşım ile de hayranlarına teşekkür etti.

İlhan’ın bu paylaşımına Kuzey Yıldızı dizisinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, “Oy güzelliğim benim” diye yorum bıraktı. Birçok hayranı da başarısını kutlarken, güzelliğine yönelik de iltifatlarda bulundu.

Gülsim Ali İlhan, mesajında şöyle yazdı: “En başından beri beni yalnız bırakmayıp her geçen gün katlanarak artan desteğiniz için çok teşekkür ederim. İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde sağlıklı ve mutlu olmanızı diliyorum.”

TRT1 'iyi ki yaptırmış' dedirten diziyle gönülleri fethetti, şimdi instagram'da patlama yaptı! 9