Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde öldüğü varsayılan karakter aslında ölmemiş!

Çukur dizisinde öldüğü varsayılan karakter aslında ölmemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Çağatay Erdenet karakteri ile geçen sezon izleyicileri etkileyen Nejat İşler, başarılı performansının ardından diziden ayrılmıştı. Çağatay’ın öldüğü varsayımını yapan dizi hayranları da o defteri çoktan kapatmıştı.

Dizinin Mayıs ayında ekrana gelen 82. bölümünde Nejat İşler’in canlandırdığı Çağatay Erdenet’in polis tarafından yakalanması ve cezaevine girmesi sonrasında karakterin dizide işinin bittiği düşünülmüştü.

Ünlü oyuncunun ayrılışı hayranlarını üzmüş, Nejat İşler de instagram hesabından Çukur dizisi ekibi ve hayranlarına teşekkür paylaşımı yaparak veda etmişti.

Ancak dizinin 4. sezonunda yayınlanan 7. bölümde yani toplamda 99. bölümde Çağatay Erdenet’in yeniden ortaya çıkması hayranları bir hayli şaşırttı.

Çukur dizisinde öldüğü varsayılan karakter aslında ölmemiş! 7

19 Ekim Pazartesi akşamı Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde İsviçre’de gözlerden uzak bir şekilde yaşadığı ortaya çıkan Çağatay Erdenet, babasını arayarak kardeşi Arık Böke’yi Cumali’nin öldürdüğünü bilrdirdi. Nejat İşler 17 bölüm sonra dizide yeniden ortaya çıkarak büyük sürpriz yapmış oldu.

Bu arada Nejat İşler’in Blu TV’de yayınlanacak olan Saygı dizisini çektiğini ve Ercüment Çözer karakteri ile 27 Ekim’den itibaren bu platformda olacağını da hemen ekleyelim.