Ana sayfa Dizi Fragmanları Uyanış Büyük Selçuklu’ya ne oldu böyle, doping mi yaptılar, şaşırmamak elde değil!

Uyanış Büyük Selçuklu’ya ne oldu böyle, doping mi yaptılar, şaşırmamak elde değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Buğra Gülsoy, Gürkan Uygun, Ekin Koç, Sevda Erginci, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu gibi dikkat çeken isimlerini kadrosunda yer aldığı, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ilk 4 bölüm geride kaldı. Dizinin ilk bölümü için ekibin 2 ay uğraştığına yönelik iddialar vardı… Gerçekten de harika bir başlangıç yapan TRT1 dizisi, pazartesi akşamlarının de en çok izlenen yapımı olmayı 4 haftadır başarıyor…

“Dizinin temposu düşer, ilk bölümü aratır” diye düşünceler belirmişti. Ancak böyle olmadığı yeni bölümlerle anlaşıldı. Tempo hiç düşmüyor. Oyunculuk performansları takdire şayan… Karakterlerine iyice alışan oyuncuların yüksek performansları 4. bölümde kendisini daha çok gösterdi.

Dizinin saray, savaş alanı, oba gibi belirli mekanlarda değil, birçok farklı mekanda geçiyor olması da izleyicileri etkiliyor. Dekorlar, kostümler ve çekimlerdeki başarı ortada… Tüm bu yoğun emek de reytinglere yansıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 4. bölümünü de tüm kategorilerde birincilik elde ederek bitirdi. Yani bu sezon boyunca dizinin bu tempoda sürer ise, birinciliğin en büyük adayı olduğunu anlatıyor… Tabii ki, Çukur ve Sefirin Kızı dizilerinin hareketlenen hikayeleriyle total kategorisinde birincilik için iddialı olabileceklerini gösterdiklerini de belirtelim.

26 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümden ilk görüntüler ortaya çıktı. Ahmet Sancar yine tehlikeli işlerde bulunmaya devam ediyor. Terken hatun oğlunu kaybediyor. Sultan Melikşah için Sencer’in önemi daha da artıyor.

Batıniler arasında büyük gerginlik çıkacak.. Ustasının hata yaptığını söyleyen Hasan Sabbah, örgütün başına geçmenin planları içinde. İşte 5. yeni bölümden ilk görüntüler: