Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinden sonra Burak Dakak’tan çok cesur dizi kararı!

Çukur dizisinden sonra Burak Dakak’tan çok cesur dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Burak Dakak, son dönemin öne çıkan genç yetenekleri arasında yer alıyor. Hakim isimli dizinin kadrosuna katıldığı iddiaları sonrasında oyuncudan yeni bir karar geldi.

2009 yılında Ezel dizisinde Mert karakterinin gençliğini canlandırarak setlere adım atan Burak Dakak, sonrasında farklı rollerle önemli projelerde bulundu. Benim Adım Gültepe dizisinin ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem’de tecrübe kazanan Burak Dakak, bir başka tarihi dizi olan Diriliş Ertuğrul’da da yer almıştı…

Asıl çıkışını Gülperi dizisindeki Hasan karakteri ile yapan ve çok beğenilen oyuncu, Çukur’daki Akın Koçovalı karakteriyle de akıllara yazıldı. İyi projelerde yer alan Burak Dakak’ın atv’nin Hakim dizisine katıldığı da ortaya çıkmıştı. Ancak yaşanan farklı gelişmeler oyuncuyu yeni kararlar almaya itti.

Tiyatro çalışmalarına devam etmek isteyen ve dizi sürecinde bunu yeterince yapamayacağını düşünen Burak Dakak, Hakim dizisinden ayrılma kararı verdi. Genç oyuncunun diziye vedasının ardından ise Fatih Berk Şahin ile anlaşma sağlandı.

Tiyatro çalışmalarına çok önem veren Burak Dakak, çekim planlaması ile sahne çalışma programının elverişli olmaması nedeniyle bu rolü reddetmek durumunda kaldı. Oyuncu kariyeri adına dizi yerine tiyatroyu tercih ederek, son dönemde birçok genç oyuncu gibi kendini geliştirmek amacıyla setlere ara vermiş oldu.