Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın İtalya’daki dizisi yayın tarihi belli oldu! Türk bir polisi canlandıracak!

Can Yaman’ın İtalya’daki dizisi yayın tarihi belli oldu! Türk bir polisi canlandıracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’la yaptığı anlaşma üzerine platforma çekeceği yeni dizi için yakında Türkiye’ye gelecek olan Can Yaman’ın İtalya’da rol aldığı Viola Come Il Mare dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizi, yayınlanacağı kanalın sosyal medya hesabından tanıtıldı. Can Yaman’ın dizide canlandırdığı rol de ortaya çıktı.

Bir yılan uzun süredir İtalya’da bulunan Can Yaman, Eylül ayında Viola Come II Mare isimli polisiye dizi için çekimlere başlamıştı. Dizinin çekimleri Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. Can Yaman’ın İtalya’da çektiği ilk dizi olan Viola Come II Mare’nin yayın tarihi belli oldu.

Dizinin yayınlanacağı İtalyan TV kanalı Canale 5, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tanıtımı Can Yamman üzerinden yaptı. Kanalın yaptığı sosyal medya paylaşımında şunlar yazıldı:

Can Yaman’ın İtalya’daki dizisi yayın tarihi belli oldu! Türk bir polisi canlandıracak! 7

“Onu ilk kez 2019 yılında Dolunay dizisinde canlandırdığı girişimci Ferit Aslan ile tanıdık. Ardından 2020 yılında Erkenci Kuş dizisinde canlandırdığı fotoğrafçı Can Divit karakteriyle ona aşık olduk. Ve en sonunda geçen yaz Bay Yanlış’ta izledik. Şimdi Can Yaman’ı Canal 5’te izlemeye hazırlanın. Eğer Türk dizilerinde onu çok sevdiyseniz Can Yaman’ın polis Francesco Demir karakterini canlandırdığı yeni dizisini kaçırmayın. Nisan ayında görüşmek üzere.”

Böylece Can Yaman’ın yeni dizisinde Francesco Demir isimli yarı Türk yarı İtalyan bir polisi canlandırdığını da öğrenmiş olduk. İtalyan hayranları çok büyük bir heyecanla dizinin başlamasını bekliyor.

Bu arada Disney Plus’la dizi çekmek için anlaşan Can Yaman çok yakında Türkiye’ye gelecek. Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin nisan ayında sete çıkmasının beklendiği öğrenildi. Aslında hedefin daha erken tarihte sete çıkmak olduğu ancak Can Yaman’ın yoğun programı sebebiyle ancak vakit ayarlanabildiği belirtildi.