Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisine, Cumali ve Vartolu arasındaki iktidar mücadelesi damgasını vurdu!

Çukur dizisine, Cumali ve Vartolu arasındaki iktidar mücadelesi damgasını vurdu!

tarafından zk zk
Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Cumali ve Vartolu yeniden karşı karşıya geldi.

İkilinin arasında iktidar mücadelesi başlarken, mahallede Meke ile Ferhat arasındaki savaşın büyümesi tüm dengeleri alt üst etti. Bölümün finalinde iki tarafın karşı karşıya geldiği dakikalarda duyulan silah sesi ise akıllarda soru işareti yarattı.

‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Karakuzular’ın mahalledeki hakimiyeti artık kalmamış olsa da Çukur’un çocukları arasındaki mücadele yeni bir fırtınanın habercisi oldu. Meke ve Ferhat arasındaki savaş, Çukur’un toparlanmadan tekrar kaybedilmesine yol açarken yaşananlara tanık olan Vartolu, duruma müdahale etmeye çalıştı. Çukur’da bir iktidar kurmaya çalışan Vartolu, Cumali’den de yardım istedi. Ancak ikilinin arasındaki husumet, iktidar savaşını başlattı. Bölümün finalinde iki tarafı karşı karşıya getiren Cumali ve Vartolu’nun bu barış arzusu, duyulan silah sesiyle bölündü. Ekran başındakileri heyecanlandıran bu dakikalar “Vurulan oldu mu?”, “Kim vuruldu?” sorularını akıllara getirdi.

Çukur dizisine, Cumali ve Vartolu arasındaki iktidar mücadelesi damgasını vurdu! 9

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK ‘ÇUKUR’ KONUŞULDU!

Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle ABC1 20+’da 10.24 izlenme oranı (rating), 21.19 izlenme payı (share), AB’de 8.76 izlenme oranı (rating), 19.34 izlenme payı (share), Total’de ise 9.77 izlenme oranı (rating), 20.10 izlenme payı (share) elde etti. İzleyiciler #çukur etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #çukur etiketi Twitter Türkiye’de 9 saat 35 dakika, dünyada 4 saat 50 dakika, #YamaçıKimVurdu etiketi ise Türkiye’de 5 saat 10 dakika TT listesinde kaldı.

Çukur dizisine, Cumali ve Vartolu arasındaki iktidar mücadelesi damgasını vurdu! 10

YAMAÇ’I KİM VURDU?

Yamaç’ın gözlerini açtığı an Koçovalı Ailesi’ni sevindirirken, Sultan’ın Meliha’yı, İdris’le beraber hastanede gördüğü an, bölümün en çok konuşulan sahnelerinden biri oldu. Yamaç’ın uyanmasıyla onu kimin vurduğunun peşine düşen Selim, herkesten şüphelenirken Sena’yla yüzleştiği dakikalar ise gerilimi artırdı. Sena, komşusu Fikret sandığı kişinin aslında Mahsun olduğunu öğrenince şoke oldu.

Çukur dizisine, Cumali ve Vartolu arasındaki iktidar mücadelesi damgasını vurdu! 11

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Sena’nın evinde kar küresiyle oynayan Mahsun’un arkasında Sena’nın silahla belirmesi merak uyandırdı. Selim’e, Mahsun’a gerçeği bildiğini belli etmemeye söz veren Sena’nın hamlesi büyük bir heyecanla beklenecek.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 4 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!