Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisine zekice yerleştirilen bir cümle, ne büyük mesaj verdi!

Çukur dizisine zekice yerleştirilen bir cümle, ne büyük mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 3. sezonuyla devam etmekte olan Çukur dizisinin yeni bölümü 13 Ocak Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.3. sezonun 16. bölümünden yayınlanan fragmanda çok özel bir detay vardı. Birçok izleyici de bu detayı yakaladı ve sosyal medyada gündem olmasını sağladı.

Karaca’yı Azer’in evinden almaya çalışan Cumali’nin çıkışı büyük ses getiriyor. Karaca’nın Cumali’nin karşısında durduğu anlar nefesleri kesecek.O sahnede Azer diyor ki, “Ben en azından katilimi tanıyorum. Fakat sen bir gün sevilmediğin bir yürekte kim vurduya gideceksin.”

İşte bu sözler Yılmaz Güney’i hatırlattı. Azer ve Karaca sahnesini geriye sarıp sarıp izlediğini belirten Çukur’un hayranları ünlü sanatçı Yılmaz Güney’e yapılan atıftan da çok mutlu oldu.Güney’in Gençlik Öyküleri kitabı da yeniden gündeme taşındı.

Çukur dizisine zekice yerleştirilen bir cümle, ne büyük mesaj verdi! 7

Müthiş bir aksiyonun beklediği dizinin yeni bölümü yine ekran başında nefes nefese takip edilecek. Tabii ki Çukur’un farklı konuları gündeme getirme konusunda büyük bir mecburiyeti var. Zira Sefirin Kızı dizisi gümbür gümbür geldi ve Çukur’un önüne geçti.

Çukur ile Sefirin Kızı dizileri arasındaki bu yarış, farklı yaklaşımların da yaşanmasına sebep oluyor.

İşte Çukur 3.sezon 16. bölüm fragmanı: