Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinin ünlü oyuncusu bütün parasını estetiğe harcadığını açıkladı!..

Çukur dizisinin ünlü oyuncusu bütün parasını estetiğe harcadığını açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da ‘Timsah Celil’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz geçtiğimiz aylarda trans birey olduğunu açıklamıştı.

Birçok sinema filmi ve dizide rol alan, son olarak Cam Tavanlar dizisinde ‘Şinasi’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu, “Travestiyim diye ‘ayol’ diye konuşmak zorunda değilim. Travestiyim diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen oyuncu değişen görüntüsüyle dikkat çekti. Estetik ameliyatı olduğunu belirten Ahmet Melih Yılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada;  “Birkaç estetik oldum. Burnumu yaptırdım ve göğüs ameliyatı oldum. Değişim için ilk ameliyatım. Artık göğüslerim var. Çalışıp kazandığımı ameliyatlara harcıyorum. Eğer zengin kocam olsaydı milletin gözüne sokar gösterirdim ama öyle bir kocam olmadığı için”  ifadelerini kullandı.

Çukur dizisinin ünlü oyuncusu bütün parasını estetiğe harcadığını açıkladı!.. 7

Ahmet Melih Yılmaz, 2020 yılında 27’nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülmüştü.

2013 yılında ‘Kadınlar Aşklar Şarkılar’ isimli tiyatro sahnesinde bir transı canlandırmış olan Ahmet Melih Yılmaz kendisinin de oyun sırasında tacize uğradığını söyleyerek “Dans sahnesinde masaların arasında dolaşarak seyirciyle daha yakın olmak istedim. O esnada adamın teki çıkardığı 20 lirayı cebime sıkıştırdı. Trans kadınların gerçek birer devrimci olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuşmuştu.

Geçtiğimiz aylarda dizi oyunculuğunu bırakma kararı aldığını açıklayan başarılı oyuncu, doğup büyüdüğü şehir olan Ankara’ya taşınmıştı. Ahmet Melih Yılmaz, “Her şerde var bir hayır” diyerek önümüzdeki döneme dair planlarını şöyle anlatmıştı;  “Yurtdışı işlere bakacağım, Ankara’da sahneye çıkmaya devam edeceğim ama dizi film işi bitti. Arkama bile bakmadan gidiyorum.”

Sektörün getirilerinden ziyade kendisinden çok şey götürdüğünü de ifade eden oyuncu, erkek hali ile çok mobingle karşılaşmışken, şu anki travesti birey haliyle neler göreceğini az çok tahmin ettiğini ve bu durumları hiç istemediğini söylemişti.