Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur ile parlayan Burak Dakak sonunda başrolü de kaptı!

Çukur ile parlayan Burak Dakak sonunda başrolü de kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılında çocuk oyuncu olarak setlerde yer almaya başlayan Burak Dakak, Benim Adım Gültepe dizisindeki Fevzi karakteri ile de hafızalarda yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Şehzade Mehmed olarak izlediğimiz genç oyuncu, Diriliş Ertuğrul ve Gülperi dizilerinde de iyi performanslar ortaya koydu.

Burak Dakak’ın sergilediği güçlü oyunculuk Çukur dizisindeki Akın karakterini elde etmesini sağladı. Bu rol sayesinde çok geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, bir anda kariyer zıplaması yaşadı. Burak Dakak, bugüne kadar yan rollerde yer aldı ama artık onun için da başrol zamanı geldi.

Zeki Demirkubuz’un hazırlıklarını sürdürdüğü Hayat isimli sinema filminde Burak Dakak başrolü canlandıracak. Miray Daner ile başrolde buluşan genç oyuncu, beyaz perdede de yeteneklerini sergileyecek.

Çukur ile parlayan Burak Dakak sonunda başrolü de kaptı! 7

Miray Daner ile Burak Dakak ikilisinin nasıl bir ikili oluşturacağı da hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

Filmin ekibi Ekim ayında sete çıkarak çekimlere başlayacak. Çukur dizisinden sonra çeşitli yapımlardan da teklif alan genç oyuncunun yeni sezon için bir dizi için anlaşma yapıp yapmayacağı da bilinmiyor.