Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur yeni bölümde, Celasun ve Yamaç intikam peşindeyken, Cumali çok büyük bir sırrı öğreniyor!

Çukur yeni bölümde, Celasun ve Yamaç intikam peşindeyken, Cumali çok büyük bir sırrı öğreniyor!

tarafından zk zk

Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisinin yarın akşam yayınlanacak 64. bölümünden 2. tanıtımda Celasun’un, Akşın’ı intikamını almak için her yeri yakıp yıktığı görülüyor.

Televizyongazetesi/Detay – Yamaç, Celasun’un tavırlarını eleştirirken, ondan sert sözler duyuyor. İkili arasında yaşanan tartışmada, yaşadıkları acılar nedeniyle sert geçiyor.

Bu sırada Çukur’a Azer isimli bir kişi geliyor. Dengeleri değiştirecek çatışmaların yaşanacağı yeni bölümde Cumali, büyük bir sırra ulaşacak.

Çukur yeni bölümde, Celasun ve Yamaç intikam peşindeyken, Cumali çok büyük bir sırrı öğreniyor! 7

Sorguya çektikleri bir kişinin “Tek hain o değil” diyerek Yücel dışındaki diğer hainin yani Uluç’un adını telaffuz edecek.

Bu bilgi sonrasında Cumali’nin nasıl hareket edeceği ve Koçovalılar ile Uluç Reis arasında neler yaşanacağı merak konusu.

İşte 64. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Akşın’ın kaçırıldığı haberi, Çukur’a kor gibi düşecek. Bir kayıpla daha baş edecek gücü olmayan Koçovalılar, dört bir koldan Akşın’ı bulmak için seferber olacak. Aliço, Yüzüklü’nün bıraktığı ipucu sayesinde Akşın’a adım adım yaklaşacak. Bu sırada Vartolu Salih de, Çukur’da kendi kurallarına göre iş yapmaya çalışan Savaş ile mücadele içine girecek. İki tarafın yüzleşmesi, Koçovalıların karşısına yeni bir düşmanın çıkmasına neden olacak. Yüzüklü’nün Yücel olduğunu öğrenen Yamaç, bu gerçekle sarsılırken; Yamaç’la birlikte beklenmedik sürpriz bir isim Yücel’le karşı karşıya gelecek.