Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinden spoi verenler yandı! Yapımcıdan flaş açıklama!

Hercai dizisinden spoi verenler yandı! Yapımcıdan flaş açıklama!

tarafından zk zk

Atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisinin yapımcısı, dizinin çekimlerinden paylaşılan fotoğraf ve videolara dava açacaklarını belirtti.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in oynadıkları dizi, kısa bir süre içinde Cuma akşamlarının reytinglerini alt üst edip ilk sıraya yerleşmişti.

Televizyongazetesi/Detay – Dizinin ilk bölümleriyle büyük ilgi görmesi ve sonrasında da bu başarıyı devam ettirmesi dikkat çekmişti.

Ancak dizinin setine giden veya çekimleri gören kişilerin yaptıkları sosyal medya paylaşımları, diziye zarar vermeye başladı.

Hercai’nin yapım firması MİA Film’den yapılan açıklamayla bu konunun takipçisi olacakları ifade edildi.

Açıklamada, diziyle ilgili kimi sahte hesapların açıldığı ve bazı fan sitelerinden spoiler verilmeye başlamasının, diziye büyük zarar verdiği ve bunun bir emek hırsızlığı olduğu vurgulandı.

Hercai dizisinden spoi verenler yandı! Yapımcıdan flaş açıklama! 7

MİA Film’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Hercai severler, kötü niyetli bazı fan sayfaları ve fake hesaplar artık dizimize büyük zarar vermeye başladı. Bu durum verilen bütün emeklere büyük bir saygısızlık ve hırsızlıktır.

Hercai ile ilgili sahne çekip paylaşan, bu paylaşımları yayan, destek veren ve seneryoya dair bilgi paylaşımı yapan birçok hesap tarafımızca belirlenmiştir.

Bu emek hırsızlığını yapanlar hakkında kanalımız ve şirketimiz tarafından hukuki süreç başlatılmıştır. Ve bu paylaşımları yapmaya devam eden diğer hesaplarda incelenmektedir. Bunlarla ilgili de hukuki süreç başlatılacaktır. Saygılarımızla.”