Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da baba oğul karşılaşması boğazları şimdiden düğümledi!

Çukur’da baba oğul karşılaşması boğazları şimdiden düğümledi!

tarafından ker_def

Çukur'da baba oğul karşılaşması boğazları şimdiden düğümledi! 7

18. bölümde neler yaşandı?

Çukur son bölümde Yamaç’ı, düşmanı olarak gördüğü ve onu devamlı uğraştırarak son derece başını ağrıtan isim Emrah Komiser’in aslında Sena’nın ağabeyi olduğu gerçeği bekleyecek. Emrah Komiser, Çukur mahallesine adımını atmasıyla birlikte boş durmuyor ve geldiği gibi atağa kalkarak Yamaç’a da karşı üstünlüğünü ispatlamak adına başta İdris olmak üzere Çukur’daki herkesi toplayarak içeri tıkıyor.

Vartolu’nun sağ kolu Medet ise Paşa’yı öldürme girişiminde bulunduktan sonraki süreçte planlarını devreye sokmak üzere bunu bir koz olarak kullanan Beyefendi’nin adamları tarafından alınıp işkence üstüne işkence uygulanıyor. Beyefendi, planının son aşamasında Medet’in yanına gelerek içindeki kin ve intikam duygusunu perçinliyor ve Vartolu’yu öldürenlerin cezasını alması için harekete geçiriyor. Medet, tüm bu olayların sonrasında, Vartolu’nun da ölümünün derin üzüntüsüyle birlikte Yamaç’ın ağabeyi Selim’e ateş ederek vuruyor.

Ardından, yaşadığı olayın ağırlığıyla birlikte öfke nöbeti geçiren Yamaç, Vartolu’ya ”Selim ölürse seni yaşatmam!” şeklinde sert ve vurucu ifadeler kullanıyor. Öte yandan Paşa’nın kalp krizi geçirmesi sonrasında hastaneye kaldırılması dönüm noktası oluyor; Paşa, hastanedeyken İdris’e büyük bir itiraf gerçekleştiriyor ve Vartolu Saadettin’in İdris’in kendi oğlu olduğunu hiç beklenmedik bir şekilde açıklıyor. Bunu öğrenen İdris ise üzüntü ve pişmanlıktan başını taşlara vurarak kahroluyor.