Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Koçovalılar’dan birinin öğreneceği şok bir gerçek ortaya çıkıyor!

Çukur’da Koçovalılar’dan birinin öğreneceği şok bir gerçek ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un 31. Bölümü bu akşam heyecanlı dakikalara sahne olacak. Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, pes etmez ve büyük oyunu başlatır.

Çukur'da Koçovalılar'dan birinin öğreneceği şok bir gerçek ortaya çıkıyor! 8

Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister. Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.

Çukur'da Koçovalılar'dan birinin öğreneceği şok bir gerçek ortaya çıkıyor! 9

Ay Yapım imzalı Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.30’da Show TV’de!