Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Yamaç, büyük bir tehlikeli sürprize doğru yürüyor!

Çukur’da Yamaç, büyük bir tehlikeli sürprize doğru yürüyor!

tarafından zk zk

Çukur’un bu akşam ekrana gelecek 29. bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Selim’in Cemil’i öldürmesi Çukur’da var olan büyük gerçeklere bir yenisini ekler.

Çukur'da Yamaç, büyük bir tehlikeli sürprize doğru yürüyor! 10

Selim’in bu hayati hatasının bedelini ödeyip ödemeyeceği merakla beklenirken Koçovalı Ailesi’nde herkes düğünün ani iptaliyle derinden sarsılır. Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği giderek güçlenirken Yamaç’ın bu gizli ittifaktan nasıl etkileneceği akıllarda büyük bir soru işareti yaratır.

Çukur'da Yamaç, büyük bir tehlikeli sürprize doğru yürüyor! 11

Sezon finaline beş bölüm kala Çukur’un tüm sakinleri yeniden büyük yüzleşmeler yaşarken Yamaç ve adamlarının silah deposuyla ilgili yaptıkları hamle onları tehlikeli bir sürprizin içine sürükleyecek.

Çukur'da Yamaç, büyük bir tehlikeli sürprize doğru yürüyor! 12

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor.

Çukur'da Yamaç, büyük bir tehlikeli sürprize doğru yürüyor! 13

“Çukur”un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!