Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un fenomenleri Yamaç, Cumali, Aliço ve Celasun bir yıl sonra yeniden bir arada!

Çukur’un fenomenleri Yamaç, Cumali, Aliço ve Celasun bir yıl sonra yeniden bir arada!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekrana damga vuran yapımlardan birisi olmuştu Çukur dizisi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında müthiş bir finalle de ekrana veda etmişti. Pazartesi akşamlarının fenomen yapımında öyle karakterler ortaya çıktı ki uzun yıllar hatırlanacak.

Oyuncuların performanslarıyla büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı Çukur dizisi, 4 sezon boyunca ekranda yer aldı. Her biri fenomen haline gelen karakterleriyle, güçlü hikayesi ile Çukur, ekran tarihimize damgasını vuran çok özel bir yapım olarak anılıyor.

2017-2021 yılları arasında ekrana gelen ve yayınlandığı her bölümle çok konuşulan dizinin oyuncuları, 4 yıl boyunca sette birbirleriyle uzun vakit geçirdiler. Bu süre içerisinde büyük bir dostluk bağı da kuruldu oyuncular arasında.

Özellikle dizide Yamaç, Cumali, Aliço ve Celasun karakterlerine hayat veren oyuncuların arkadaşlıkları, dizi devam ederken sosyal medya paylaşımlarına da sıkça yansıyordu. Dizinin final yapmasının ardından neredeyse bir yıl geçti.

Bu süre içinde farklı projelerde yer aldı oyuncular ya da yeni projeler için hazırlanıyorlar. Dizinin finalinden sonra buluşan ve aralarında Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka, Necip Memili ve Rıza Kocaoğlu’nun da bulunduğu Çukur ekibi, yaptıkları paylaşımlarla takipçilerini hem şaşırttı hem de mutlu ettiler.

Bir yıl aradan sonra onları yeniden bir arada görmek, Çukur izleyicisi için çok özel bir andı. Çukur’un erkek oyuncuları yemekte buluşarak hasret giderirken bu anları hayranlarıyla da paylaştılar.

Yemekte ayrıca dizinin sevilen karakteri Medet’e hayat veren Mustafa Kırantepe ile Emmi’yi oynayan Kadir Çermik de yemekte bulunan isimlerdi.

Dizinin çok sevilen karakterlerinden ‘Aliçoya hayat veren Rıza Kocaoğlu instagram hesabından Aras Bulut İynemli ile fotoğrafını paylaşarak ‘Paşam’ notunu düştü. Dizide de Yamaç ve Aliço olarak hiç ayrılmayan ve çok iyi anlaşan ikili olarak çok sevilen başarılı oyuncuların bu fotoğrafları, kısa sürede takipçileri tarafından binlerce beğeni aldı.

Çukur'un fenomenleri Yamaç, Cumali, Aliço ve Celasun bir yıl sonra yeniden bir arada! 7