Ana sayfa Dizi Haberleri Üst üste iki dizisi tutmayan İrem Helvacıoğlu’nun karşısına büyük bir fırsat çıktı!

Üst üste iki dizisi tutmayan İrem Helvacıoğlu’nun karşısına büyük bir fırsat çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların genç ve güzel yıldızlarından İrem Helvacıoğlu bu aralar arka arkaya projelere imza atıyor. Helvacıoğlu son olarak başrolünü Engin Akyürek’le paylaşacağı Kaçış dizisi ile anlaştı. Kaçış, üst üste iki projesi başarısızlıkla sonuçlanan Helvacıoğlu için büyük bir fırsat olacak.

Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde alan Helvacıoğlu, dizi dünyasına Behzat Ç. ile adım attı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. 2016’da No: 309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandırdı.

İrem Helvacıoğlu kariyerindeki en büyük çıkışı ise 2018 yılında iki sezon olarak yayınlanan Sen Anlat Karadeniz ile yaptı. Genç aktris ardından Özcan Deniz’le Seni Çok Bekledim dizisinde rol aldı. Ancak dizi tutmadı ve erken final yaptı. Helvacıoğlu bu yaz da polisiye komedi Baş Belası’nda başrolü Seçkin Özdemir’le paylaştı ancak bu dizi de istenen başarıyı elde edemedi.

Üst üste iki dizisi tutmayan İrem Helvacıoğlu'nun karşısına büyük bir fırsat çıktı! 7

Üst üste iki projesi tutmayan ve erken final yapan Helvacıoğlu şimdi de Engin Akyürek’le başrolünü paylaşacağı Kaçış dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hikayesi Engin Akyürek’e ait olan dizi, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus için çekiliyor.

Engin Akyürek sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çok sevilen ve beğenilen bir aktör. İmza attığı projeleri genellikle çok sevilen Akyürek’in bu yeni dizisinin de bir hayli iddialı olacağı belirtiliyor. Dolayısıyla Kaçış, son iki dizisi hüsranla sonuçlanan İrem Helvacıoğlu için büyük bir fırsat anlamına geliyor.

Kaçış dizisinin çekimlerinin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği, yayının ise önümüzdeki yıl olacağı belirtiliyor. Dizinin çekimleri Gaziantep ve çevresinde yapılacak.