Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Yamaç’ına bak sen! Aras Bulut İynemli, reklam filmiyle şaşırttı

Çukur’un Yamaç’ına bak sen! Aras Bulut İynemli, reklam filmiyle şaşırttı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerle ekranlarda gördüğümüz oyuncuları karakterleriyle o kadar çok özdeşleştiriyoruz ki kimi zaman, gerçek halleri bizi şaşırtabiliyor! Özellikle Aras Bulut İynemli gibi, 5 sezondur ekranda olan bir dizide artık herkesin ‘Yamaç’ olarak kanıksadığı bir isim olunca! Genç oyuncu, rolündeki başarılı performansıyla Yamaç’ı herkesin hafızasına kazıttı.

Başarılı oyunculuk, kimi zaman oyuncular için zorlayıcı da olabiliyor. Rolün üzerine yapışması gibi kimi durumlarla karşılaşabiliyorlar. Muhtemelen Aras Bulut İynemli için de Çukur dizisi bittikten sonra bir süre Yamaç olarak anılmaya devam edilecek.

Çukur’da Yamaç’ı bilen bilir. Kararlı, cesur, gözüpek, zeki, kurnaz, sevecen, vicdanlı ve aşık olduğunda da sevdiklerinin hayatı söz konusu olduğunda da gözünü karartan bir kişi. Yamaç karakterinden sonra Aras Bulut İynemli’yi kısa bir süre önce reklamlarda görmeye başladık.

Oyuncu, günlük hayatın içinden kimi anlarına şahit oluyor insanların reklamda. Vodafone reklamında oynayan Aras Bulut İynemli’nin hepimizin hayatına dokunan konuşmaları, günlük hayatın içindeki durumları anlatışı, o kadar gerçekçi ki… İynemli, Vodafone’un yeni reklamında sosyal medyadaki insan hallerini ortaya koyarken, hayli de eğlenceli.

Oyuncu, reklamı instagram sayfasından da yayınladı. İşte dikkat çeken o reklam…

İnternet ve teknoloji insanla biraraya gelince çok güzel hikayelere dönüşüyor… #SeninTeknolojinSeninHikayen @vodafonetr @vmlyristanbul @giyfutpus @apaydincaner @norrfilms @canphlvnl