Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın esprili, Berk Oktay’ın aşk dolu paylaşımı

Onur Tuna’nın esprili, Berk Oktay’ın aşk dolu paylaşımı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların iki yakışıklı ve başarılı jönü Onur Tuna ve Berk Oktay, instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyorlar. İki oyuncu da şu sıralar sosyal medyanın gündeminde. Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde oynadığı Ferman karakteri ile ekranlara gelen Onur Tuna, yaptığı son paylaşımla takipçilerini gülümsetti.

Oyuncunun gözündeki güneş gözlüğüne atıfta bulunduğu paylaşımında, hastanede olduğu ve üzerindeki önlüğü ile sahne için sırasını beklediği anlaşılıyor. Onur Tuna’nın yaptığı paylaşıma “Hastaneye helikopterle gidiyorum” sözü, kimi takipçilerinin tiye aldığı bir not oldu.

“Zaten hastanedeyken nasıl hastaneye gidiyorsun” diyen kimi takipçilerinin yanı sıra oyuncunun kimi hayranları da ‘yakışır’ notunu paylaşıyor.

Taktığı gözlükler ‘pilot gözlüğü’ olarak bilinen oyuncunun, buna atıfta bulunarak düştüğü not ve paylaşımı aşağıda…

hastaneye helikopterle gidiyorum

Onur Tuna'nın esprili, Berk Oktay'ın aşk dolu paylaşımı 8

Bir diğer dikkat çeken paylaşım ise Savaşçı dizisinde oynayan Berk Oktay’dan geldi. Dizide tanıştığı ve aşık olduğu oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile mutlu bir beraberliği olan Berk Oktay, birlikte bir ağacın altında verdikleri pozu paylaştı.

Savaşçı dizisinin çekimlerinin kısa bir süre içinde başlayacağı açıklamasının ardından oyuncunun hala sette olmadığı da gözlerden kaçmadı! Oktay’ın, Atiksoy ile birlikteki aşk pozuna ‘huzur’ notunu düştüğü görülüyor.

#huzur ????

Onur Tuna'nın esprili, Berk Oktay'ın aşk dolu paylaşımı 9