Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de oynayan Özge Özder’in annesine benzerliği

Sadakatsiz’de oynayan Özge Özder’in annesine benzerliği

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde geçtiğimiz sezon Kıvılcım karakteri ile yer almıştı Özge Özder. Neden olduğu anlaşılamayan bir şekilde karakter diziden çıkarıldı. Kimsenin anlam veremediği bir final yapıldı karakteri ve patlayan kazan dairesinden sonra ameliyatta öldü, çocuğu ise ortada kaldı!

Yaşanan bu ayrılığın ardından Özge Özder, Sadakatsiz dizisinde ortaya çıktı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı dizide Derya isimli bir doktoru oynuyor şimdilerde. Oyuncu, yeni rolüyle de yine dikkat çeken bir performansla ekranlarda.

Özge Özder’in rol aldığı yapımlardaki güçlü oyunculuğu herkesin takdiri. Özder, işi olmadığı dönemlerde zamanını Bodrum’daki evinde geçiriyor. Yaz tatilinde de oradaydı.

Ancak dizinin çekimleri başlayınca İstanbul’a dönmek durumunda kaldı. Oyuncu, evinin bahçesindeki küçük bir limon ağacından limonları toplayan annesinin fotoğrafını paylaştı.

Instagram’daki paylaşımında annesine “Hadi gel artık” diyerek özlemini dile getiren oyuncunun, annesi ile benzerliği ise dikkat çekti.

İşte Özge Özder’in annesi. Sizce de çok benzemiyorlar mı?

Bodrum’da ki evden gelen limon hasatı fotoları… Tek bir bodur limon ağacının mucizeleri.. “Bu daha yarısı” diyor annem… Canım annemi ve o evi çok özlediysem demek… ???????? Anneeeee hadi geeeellllll artık????????

Sadakatsiz'de oynayan Özge Özder'in annesine benzerliği 7