Ana sayfa Dizi Fragmanları Cuma dizi rekabeti sert ama, Aziz’de Murat Yıldırım ile Simay Barlas enerjisi de tuttu!

Cuma dizi rekabeti sert ama, Aziz’de Murat Yıldırım ile Simay Barlas enerjisi de tuttu!

tarafından ker_def

Aziz dizisi hayranları Cuma rekabetinde çok sevdikleri projeye sahip çıkıyor. Her hafta ortalamanın üzerinde reytingler elde eden ve belirli bir standardın üzerine çıkabilen Aziz, güçlü hikayesi ve etkileyici kadrosu ile ekranın en başarılı yapımlarından birisi oldu. Özellikle de Murat Yıldırım ile Simay Barlas partnerliği birçok dizi hayranını mest ediyor.

Zalim İstanbul dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Simay Barlas’ın başrolün hakkını vermesi, kariyeri adına önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Murat Yıldırım ile de enerjisi tutan Simay Barlas, Aziz dizisi sayesinde popülerliğini artırmanın keyfini de sürüyor. Dizinin 16. yeni bölümü yine herkesi fazlasıyla heyecanlandıracak. Pierre karakterini canlandıran usta oyuncu Fırat Tanış, hikayeden ayrılacak mı? Pierre zor durumda ve oyuncunun akıbeti de dizi hayranlarını meraklandırdı.

Cuma dizi rekabeti sert ama, Aziz'de Murat Yıldırım ile Simay Barlas enerjisi de tuttu! 7

Show TV’nin Cuma akşamlarına damga vuran, yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizisi Aziz’in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Pierre’in yapacaklarından korkan Efnan, Aziz’e şehri terk etmeyi teklif ederken Pierre bedel ödetmek için harekete geçiyor.

Adem’in uçurum kenarında öfke patlaması yaşaması korku dolu anlara sahne olurken Pierre, Efnan’a oyalarını oğlu Andre’nin elinden aldığını söyleyerek gerilimi artırıyor. Dilruba ve Aziz hakkında öğrendiği gerçekten sonra derinden sarsılan Adem, Aziz’in atölyesine giderken ürkütücü bakışları akıllara “Adem, Aziz’e zarar mı verecek?” sorusunu getiriyor.

AZİZ’İN 16. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aziz, Pierre’i yok etmek için son sürat hareket ederken Fransızlar şehirde baskılarını artırırlar. Bu baskılara boyun eğmeyen Aziz oldukça tehlikeli bir oyunun içine girer. Adem, Dilruba ve Aziz’in geçmişini sindirmekte zorlanırken şehre bir yabancı gelir. Bu yabancıyla yolu kesişen Adem’de değişim rüzgarları esmeye başlar. Bu sırada Andre cinayeti, Efnan’ı giderek köşeye sıkıştırır. Aziz’in kendisini kurtarmak için yapacaklarından korkan Efnan, zor da olsa bir karar vermiştir. Efnan artık Aziz’i, kendi kaderinin tutsaklığından azat edecektir.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!