Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın heyecandan yorgun düştüğü anlar!..

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın heyecandan yorgun düştüğü anlar!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya en son sezon başında Buğra Gülsoy ile başrolünde oynadığı Fox TV’nin Misafir dizisiyle ekranlara gelmişti. Dizi ekranlara bir hayli iddialı giriş yaptı ancak beklenen ilgiyi göremedi ve 5 bölüm sonra final yaptı!

Hazal Kaya hayranları bu duruma üzülsede oyuncu aradan çok zaman geçmeden Benden Ne Olur? adlı sinema filmi ile beyaz perdede boy gösterdi.

Setten sete koşturan Hazal Kaya şimdilerde Netflix için çekilen fantastik tarihi türdeki yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın heyecanını yaşıyor.

Hazal Kaya’nın Selahattin Paşalı ile başrolünde oynadığı dizi 3 Mart’ta yayınlanacak. Hazal Kaya ise yayın tarihine sayılı günler kala son derece heyecanlı hatta heyecandan yorgun düştü.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın heyecandan yorgun düştüğü anlar!.. 8

Dizinin yayın tarihi için adeta gün sayan oyuncu hem yeni dizisinin tanıtım çalışmalarından hem de heyecandan yorgun düştü. Oyuncu sık sık instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını da heyecanına ortak ediyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizide ‘Esra’ isimli bir gazeteciyi canlandıran oyuncu bir şekilde geçmişe giderek izleyiciyi bambaşka bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Atatürk zamanına gidilen dizide, ‘Halit’ karakterine Selahattin Paşalı hayat veriyor.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın heyecandan yorgun düştüğü anlar!.. 9

Halit, Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumaya çalışırken aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını Esra’nın anlamasını sağlayan, İstanbul’un çılgın kulüplerinden birinin sahibidir.

Pera Palas’ta Gece Yarısı, 3 Mart’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak. İstanbul’un büyüleyici atmosferinde geçen dizi, izleyiciyi Kurtuluş Savaşı yıllarına götürüp farklı bir deneyim yaşatmak istiyor.