Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma dizilerinde Kırmızı Oda mı, Arka Sokaklar mı önde? Hercai düştü mü, çıktı mı? Ramo ne durumda!

Cuma dizilerinde Kırmızı Oda mı, Arka Sokaklar mı önde? Hercai düştü mü, çıktı mı? Ramo ne durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan diziler arasında müthiş bir rekabet olduğunu söyleyebiliriz. Geçen hafta Babil dizisinin ekrana vedasının ardından, Star TV’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in yakında bu rekabete katılması bekleniyor. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolündeki dizi Cuma akşamları yayınlanacak gibi bir durum var ve bu gerçekleşir ise denkler tamamen değişebilir.

27 Kasım Cuma akşamı yayınlanan son bölümler itibari ile reytinglerde tüm kategorilerde Kırmızı Oda dizisinin hakimiyetini görüyoruz. Total’de 9’lu reytingleri ile Arka Sokaklar’ı geride bırakan Kırmızı Oda, bu hafta rövanşı alarak rakibinin önüne geçti. AB ve ABC1 kategorilerinde ise Kırmızı Odan 11’li oranlarla açık ara farkla birinci durumda bulunuyor.

Arka Sokaklar dizisi 7’li reytingleriyle totalde ikinci olsa bile, AB ve ABC1 performansları o kadar iyi değil. AB’de 4’lü oranlara rağmen ikincilik alan dizi, ABC1’de ise 5’li oranlarla 3. sırayı elde etmiş durumda. Yani Kanal D dizisi, 15. sezonunda bile tüm rakiplerine ders veren bir pozisyonda bulunuyor.

Cuma dizilerinde Kırmızı Oda mı, Arka Sokaklar mı önde? Hercai düştü mü, çıktı mı? Ramo ne durumda! 3

Ramo dizisi totalde 6’lı reytinglerle gücünü sergiliyor ve Arka Sokaklar’ı takip etmeye devam ediyor. Günü 4. sırada bitiren Ramo, AB’de 5’e yaklaştı ve 3. sırayı elde etti. Dizi, ABC1’de ise 5 reytinglerde seyrediyor ve Arka Sokaklar 4. sıradan takip ediyor. Dizinin durumunun iyi olduğunu ve aksiyon sahneleriyle her hafta izleyicilerini ekrana kilitlediğini söyleyebiliriz.

Cuma dizilerinde Kırmızı Oda mı, Arka Sokaklar mı önde? Hercai düştü mü, çıktı mı? Ramo ne durumda! 4

atv ekranında Hercai dizisinin yükselişinin devam ettiğini gözlemliyoruz. Totalde 5’li oranlara demir atan dizi günü de 6. sırada tamamlamayı başardı. AB ve ABC1 gruplarında ise 2-3 arası reyting oranları atv dizisi için yeterli olmasa da total performansı her şeyi kurtarıyor.

Cuma dizilerinde Kırmızı Oda mı, Arka Sokaklar mı önde? Hercai düştü mü, çıktı mı? Ramo ne durumda! 5

Fox TV’nin Çocukluk dizisi 4’e yaklaşan total performansı ile ancak 15. sırada yer alabildi. Bu dizi adına hiç de iyi bir sıralama değil. AB’de 3’lü reyting oranları ile 9. olabilen Çocukluk, ABC1’de ise 5’e yaklaşan reytingi ile 6. oldu ve günün en iyi sonucunu da bu kategoride elde etti.

Cuma akşamının bir diğer dizisi TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid… Totalde 3’lü oranlarla 19. sırada yer alabilen dizi, AB’de ise 4’e yaklaşan reytingleriyle 6. sırayı elde etti. TRT1 dizisi ABC1’de ise günü 13. sırada tamamladı.

İşte 27 Kasım Cuma akşamı yayınlanan diziler arasında ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Cuma dizilerinde Kırmızı Oda mı, Arka Sokaklar mı önde? Hercai düştü mü, çıktı mı? Ramo ne durumda! 6
Cuma dizilerinde Kırmızı Oda mı, Arka Sokaklar mı önde? Hercai düştü mü, çıktı mı? Ramo ne durumda! 7