Ana sayfa Dizi Haberleri Cumartesi’den alınan Kalk Gidelim dizisinin akıbeti belli oldu!

Cumartesi’den alınan Kalk Gidelim dizisinin akıbeti belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1, gelecek hafta Gönül Dağı isimli dizisini 17 Ekim Cumartesi akşamı yayınlayacağını duyurunca, Kalk Gidelim hayranları büyük bir endişeye kapılmıştı.

122 bölümü yayınlanan ve çok da beğenilen diziye ne olduğu ile ilgili sorular sosyal medyada yayıldı… Kalk Gidelim hayranları, bir final beklemiyordu. Zira dizi iyi gidiyor ve kendi kitlesine de hitap etme başarısı sergiliyordu.

TV100’den gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre TRT1, önümüzdeki hafta itibariyle Kalk Gidelim dizisinin gününü değiştirdi. Dizi, bundan böyle perşembe akşamları ekrandaki yerini alacak. Gönül Dağı ise, Cumartesi akşamları TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak.

Kalk Gidelim’in gün değiştirmesi Cumartesi’yi alışkanlık haline getiren izleyiciler için biraz sıkıntılı olabilir. Ancak kendi kitlesini yaratan dizinin Perşembe akşamları da güçlü şekilde ekranda kalması şaşırtıcı olmayacaktır. Bilindiği üzere Perşembe akşamları Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova’nın güçlü bir hakimiyeti var.

Yeni Hayat dizisi de bu nedenle ciddi bir sorun yaşıyor. Kalk Gidelim ise kendi kitlesini yeni güne taşır ise sorun yaşamayacaktır.

Kalk Gidelim 123.bölümü 10 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak. Kalk Gidelim’in 124. bölümü ise 15 Ekim Perşembe izleyici ile buluşacak.