Ana sayfa Dizi Haberleri Dağ, fare mi doğurdu? İzleyici, Baba dizisini çok fena eleştirdi!

Dağ, fare mi doğurdu? İzleyici, Baba dizisini çok fena eleştirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Baba dizisi, ilk tanıtımları dönmeye başladığında izleyicide büyük bir merak uyandırmıştı. Hem tanıtım filmindeki gizemli durum hem de son yılların popüler, genç ve başarılı ismi Tolga Sarıtaş ile usta oyuncu Haluk Bilginer’i yanyana getirmesi, dizi için ayrı bir heyecan yaşattı izleyenlere.

Show TV, bu iddialı yapım için izleyiciyi uzun süre merakta bıraktı. Ay Yapım imzalı dizi, ilk bölümde şaşırtıcı ve çarpıcı sahnelerle ekrana geldi. Bir ailenin, bir uçak kazasında tamamen yok olması ile birlikte, kendi halinde yaşayan bir başka ailenin büyük bir sırrının ortaya çıkması, izleyici için de hikaye açısından heyecanlandıran bir durum oldu.

Bu hafta 5. bölümü yayınlanan dizi, aynı süreçte ekrana gelmeye başlayan ve yine Salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi ile de rakip olmuştu. Hatta iki dizinin reytingleri birer hafta arayla da olsa aynı dönemde başlaması nedeniyle tüm tablodan farklı değerlendiriliyordu.

Dağ, fare mi doğurdu? İzleyici, Baba dizisini çok fena eleştirdi! 10

Fakat Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi, hiç de beklenmeyen bir şekilde, sessiz sedasız ilerleyerek bu hafta 4. bölümüyle reyting tablosunda ilk sıraya yerleşmeyi başardı. Salı akşamlarının iddialı yapımı olan atv’nin Destan dizisini bile geçti.

Baba dizisi ise 5 haftalık yolculuğunun son haftasında yorgun düştü adeta! Zira beklenen reytingleri alamayan diziye gelen eleştiriler de dizinin giderek izleyici kaybettiğini ortaya koydu! Bazı izleyenlerin diziyi usta oyuncu Haluk Bilginer’in başrolde olması nedeniyle izlediklerini ama böyle giderse bırakacaklarını söyledikleri sosyal medya yorumlarında görülüyor.

Dağ, fare mi doğurdu? İzleyici, Baba dizisini çok fena eleştirdi! 11

Aynı şekilde Tolga Sarıtaş hayranları da diziyi sevdikleri oyuncu nedeniyle izlediklerini saklamıyor ve her iki oyuncu olmasa konusu ile sarmayan bir yapım olduğu şeklindeki görüşlerini ortaya koyuyorlar.

Hikayesi ile izleyiciyi sarmadığı, yorumlarda belli olmakta. Pek çok izleyici, başta yaşadıkları heyecanı devam ettiremeyen dizinin hayal kırıklığına uğrattığı görüşünde.

Bir izleyici aynen şu ifadeleri kullanmakta: “Diziye duayen sanatçı Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş var diye başladık. Ancak bu kadar mı kötülük dip yapar. Hayatta her sey tekdüze kötülük değildir Bugün zor sabrettik. Senaryo yazarlarını gözden geçirin. İnsanlar salt kötü olmadığı gibi her dinini yaşayan da yabani değildir.”

Dağ, fare mi doğurdu? İzleyici, Baba dizisini çok fena eleştirdi! 12

Bir başka izleyici de senaristlere seslenerek benzer düşüncelerini şöyle ifade ediyor: “Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş dışında izlenecek pek bir şey göremiyoruz. Senaryo akıcılığı yok. İzlerken maximum 1 bölüm daha şans veririm sonra bu dizi benim için biter diyen çok insan var. Bu yorumlar umarım yapımcılar tarafından dikkate alınır. Seyirciye kulak verin!” dedi.

Dağ, fare mi doğurdu? İzleyici, Baba dizisini çok fena eleştirdi! 13

Bu iki mesaj, genel olarak izleyenlerin eleştirilerini ortaya koyan örnekler. Bu ve benzeri pek çok görüş, hemen hemen aynı noktaya değiniyor. İki başrol oyuncusunun hatırına izlediklerini ancak hikayenin kendilerini sarmadığını belirterek senaristlere sesleniyorlar. Sıkılmaya başlayan izleyici için Baba dizisinden farklı bir çıkış, heyecan dalgası bekleniyor. Bakalım senaristler bu seslere kulak verecek mi?