Ana sayfa Dizi Haberleri Daha yeni başlayan Bir Annenin Günahı dizisinin başrol oyuncusu bırakıyor mu?

Daha yeni başlayan Bir Annenin Günahı dizisinin başrol oyuncusu bırakıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya başlayan Bir Annenin Günahı dizisinin, dikkat çeken bir hikayesi ve bir derdi var. Ancak izleyicilerin ilk bölüme çok fazla ilgi göstermemeleri dikkat çekti. Reytinglerin orta düzey gelmesi Kanal D’nin beklentilerinin altındaydı…

Ancak, hikayesini izleyiciye iyi anlatabilir ise derdi olan, mesaj veren bu tür yapımlar sonradan da açılıp, çok iyi sonuçlar alabiliyor. Özge Özberk ve Musa Uzunlar’ın başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde Suna’nın öldürdüğü Sadri karakteri artık dizide olmayacak mı? Yani Musa Uzunlar veda mı edecek?

Bu konu izleyicilerin en çok merak ettiği detayların başında geliyor. Her şeyini kaybeden ve kendisini öldürme cesareti de olmayan Sadri, birisinden bu işi yapmasını istiyor. İşte o noktada da Suna oğlunu kurtarmak adına para karşılığında Sadri’yi öldürmeyi kabul ediyor. Sonuç olarak Suna işini yapacak ve Sadri hikayeden çıkacak mı?

Daha yeni başlayan Bir Annenin Günahı dizisinin başrol oyuncusu bırakıyor mu? 7

Bu sorunun yanıtı Hayır, Sadri hikayede olmaya devam edecek. Ancak bir farkla. Artık Sadri karakterini Suna’nın vicdanının sesi olarak izleyeceksiniz.

Filipler’de yayınlanan ve çok beğenilen dizinin orijinalinde Sadri karakteri hikayeden çıkıyordu, ancak Türk uyarlamada bir hayalet olarak dalaşacak. Yani Musa Uzunlar diziyi bırakmıyor… Kendisini katil olarak gören ve bunun psikolojik travmasını yaşayan Suna, Sadri’yi zihninin bir yansıması, vicdanının bir sesi olarak yeni bölümlerde izleyici ile buluşturmaya devam edecek.