Ana sayfa Sosyal Medya Damla Colbay, dizi kariyerindeki en iyi fırsatı Yalnız Kurt ile yakaladı!

Damla Colbay, dizi kariyerindeki en iyi fırsatı Yalnız Kurt ile yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalnız Kurt dizisinde Hasan Denizyaran ile birlikte başrolde yer alan Damla Colbay, ilk bölümde herkesi şaşırttı. Esra karakterinin öldüğü sanıldı ve izleyiciler fazlasıyla şaşırdı. İkinci bölüm fragmanında oyuncunun yeniden ortaya çıkması heyecanı da artırdı. Damla Colbay, Cuma akşamları yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin gizemli bir karakterine hayat veriyor.

Geçen sezon Hekimoğlu dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, Yalnız Kurt’ta da rolünün hakkını vereceğini ilk bölümden sergiledi. 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, Kara Para Aşk dizisindeki Demet karakteri ile çok ilgi çekmişti.

Damla Colbay, dizi kariyerindeki en iyi fırsatı Yalnız Kurt ile yakaladı! 7

Yalnız Kurt dizisinde Esra karakteri ile ekrana güçlü bir dönüş yapan oyuncu, dizinin reytinglerde birinci gelmesinin de şansını yaşayacak. Yalnız Kurt ne kadar çok kişi tarafından izlenir ise, Damla Colbay’ın popülerliği de o oranda artacak.

Dizideki Esra, her şeyi kızı için yapan birisi. Kızı için verdiği mücadelenin yanı sıra ideallerini de gerçekleştirme çabasında olan Esra’yı Damla Colbay şu sözlerle anlattı:

“Esra her şeyden önce bir anne. Kızı için savaşan, aynı zamanda da ideallerini gerçekleştirmeye çalışan birisi.
Çocukluğundan beri bu uğurda eğitilmiş. O da bir yetim kurt. Bu yolda hayatını devam ettirmeye çalışan bir karakter. Bir anne olduğu için zaafları var. buna rağmen bütün olayların içerisinde. Doğan ile birlikte tamamen ülkesine hizmet etmek için çok büyük şeyleri göze almış bir karakter.”