Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam’ın reytingleri düşerken, dijital mecralarda yükseliyor!

Aşk Mantık İntikam’ın reytingleri düşerken, dijital mecralarda yükseliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinin Cuma akşamı yayınlanacak olan 31. bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı. Dikkat çeken en önemli detay ise izleyicilerin youtube ortamında bu fragmana büyük ilgi göstermesi oldu. Hem Aşk Mantık İntikam’ın resmi kanalında hem de Fox TV’nin sayfasında yayınlanan fragman 2 milyona yakın izlenme oranını kısa sürede elde etti.

Haziran ayında başlayan ve bugünlere kadar devam etme başarısı gösteren Aşk Mantık İntikam dizisinin reytingleri son haftalarda kritik olarak tarif edilebilecek seviyelere kadar geriledi. Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin durumunu düzeltmek adına ise senaryoda üst üste hamleler yapıldı.

Çınar ve Çağla karakterlerini canlandıran Burak Yörük ile Melisa Döngel, izleyicilerin de isteği üzerine diziden gönderildi… Ardından ise hikayeye daha fazla heyecan katmak adına 4 yeni isim diziye dahil eldi.

Sebahat Kumaş, Elçin Atamgüç, Cem Belevi ve Erdem Şamlı yeni karakterlerle Aşk Mantık İntikam ekibine dahil oldu. Zaten Anıl Altan’ın da daha önceden kadrosuna katıldığı dizide, üst üste senaryo açısından düzenlemeler gerçekleştirildi.

Tüm bu adımlar reytinglerin yükselmesini henüz sağlamış değil. Ancak diziye sosyal medya ve dijital platformlardan verilen destek hep çok yüksekti ve öyle olmaya da devam ediyor.

Youtube’da yayınlanan 31. bölümden ilk fragmanın kısa sürede 2 milyon izlenme elde etmesi ve bir ara trend videolar listesinde de 1 numaraya kadar çıkması çok önemli bir mesaj veriyor.

Dizinin güçlü bir izleyici kitlesi var ve reytinglerin toparlanma ihtimali de bulunuyor. Senaristlerin adımlarının başarılı olup olmayacağını ise yakında göreceğiz.

4 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde, Esra’ya kurulan tuzağın Ozan’ı nasıl büyük bir belaya bulaştırdığına şahitlik edeceksiniz.