Ana sayfa Sosyal Medya Damla Colbay; zarif, havalı ve seksi!..

Damla Colbay; zarif, havalı ve seksi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Güzel oyuncu Damla Colbay ATV’nin Yalnız Kurt dizisinin ardından, TV8’in yeni dizisi Sıfırıncı Gün ile ekranlara geri döndü.

İlk bölümü 28 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici aksiyon sahneleriyle dikkat çekti. Damla Colbay dizide ‘Selin’ karakterine hayat veriyor.

Damla Colbay, Gardırop Magazin Dergisi’ne verdiği röportajda dizideki karakterini şu sözlerle anlattı. ““Dişil enerjisi yüksek, hırslı bir kadını canlandırıyorum. Genel olarak çocukluk travmaları sebebiyle güçlü olmak zorunda kalmış olan, aynı zamanda geçmişine sadık bir karakter.”

Damla Colbay; zarif, havalı ve seksi!.. 8

Dergide güzel oyuncuyla ilgili, “Zarif, havalı ve seksi” ifadelerine yer verildi. Damla Colbay röportajda; Elinden geldiğince iyi bir insan olmaya özen gösterdiğini de söyledi..

Damla Colbay; zarif, havalı ve seksi!.. 9

Damla Colbay Sıfırıncı Gün’de Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, ve Çağla Irmak gibi dikkat çeken isimlerle birlikte rol alıyor.

Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken dizi, mafya polis ve aşk üçgeninde izleyiciyi maceralı bir yolculuğa çıkarıyor. İlk sahnelerinin çekimleri Amerika’nın Miami kentinde yapılan dizinin çekimleri İstanbul’da devam ediyor.