Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez paylaştı, Çukur hayranları tartıştı!

Damla Sönmez paylaştı, Çukur hayranları tartıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Çukur dizisinin, 108. bölümü yayınlandı. 125.bölümde final yapması beklenen dizide sona doğru hızla yaklaşılırken, önemli gelişmeler de yaşanıyor.

Çukur’un en son yayınlanan bölümünde İdris’in kahvesinde oturan Yamaç, kendisine gelen 2 ayrı kargo ile hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı. Kulkan, hem Efsun’u hem Nehir’i büyük bir tehlikenin içine atarak, Yamaç’ı çok zor bir durumun içinde bıraktı.

Kulkan, Efsun ve Nehir’i kurtarması için Yamaç’a çözmesi gereken iki bilmece verdi. Yamaç için artık tek bir şans vardı. Ya Efsun’u ya da Nehir’i kurtaracaktı! İşte bu gelişmelerin yaşandığı dizide herkes Nehir ve Efsun karakterlerine ne olacağını merak ediyor.

Hazal Subaşı’nın canlandırdığı Nehir hamile ve izleyiciler onun bebeğini doğurmasını da çok istiyor. Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez ise instagram hesabından üzeri lekelenmiş Çukur dizisinin senaryosundan bir fotoğraf paylaştı.

Dizinin hayranları ise Efsun ve Nehir karakterlerine ne olacağı ile ilgili birçok soru sordu. Bazı hayranlar ise tahminler yaptı ve Nehir’in öleceğini düşündüklerini belirtti.

Ancak birçok Çukur hayranı böyle bir şeyin olmasını istemiyor. Nehir’in bebeğini doğurması gerektiğini söyleyen dizi takipçileri, aksi bir durumu kabul edemeyeceklerini belirten yorumlar yaptı.

Damla Sönmez, “Aaa hayırdır” şeklindeki yoruma, “Mukadderat” diye yanıt verdi. Hayranları ise “Efsun ölürse biz de ölürüz” diye yorum bıraktı. Dizi takipçileri Efsun mu yoksa Nehir mi? Kimin öleceği konusunda meraklı bir bekleyiş içinde… Tabii iki karakter kurtulabilirde… Ama Çukur dizisinin 109. bölümünün şimdiden büyük bir heyecan dalgası yaşattığını da söylemek lazım.