Ana sayfa Sosyal Medya Rekabet dizisine hazırlanan Pınar Deniz’in paylaşımı ruh halinin bir yansıması oldu!

Rekabet dizisine hazırlanan Pınar Deniz’in paylaşımı ruh halinin bir yansıması oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2014 yılında Sil Baştan isimli dizi ile sektöre adamını atan Pınar Deniz ardından; Beyaz Yalan, Günebakan dizilerinde rol aldı ve Vatanım Sensin’deki Yıldız ile ünlendi…

Pınar Deniz, Yıldız karakterinden sonra başrol teklifleri almaya başladı ve Bir Deli Rüzgar ile Aşk 101 isimli yapımlarda boy gösterdi. En son Menajerimi Ara isimli Star TV dizisine konuk olan oyuncunun, yeni bir projesinin daha olduğu ortaya çıktı.

Rekabet isimli dizi Star TV için hazırlanıyor. Aşk 101 dizisinde güçlü bir enerji oluşturan Pınar Deniz – Kaan Urgancıoğlu ikilisi yeni yapımın da başrolünde yer alıyor. Pınar Deniz hayranları projeyi merakla bekliyor, çünkü çok özel bir yapım geliyor.

Sema Ergenekon gibi usta bir isim tarafından senaryolaştırılan Rekabet, bir hukuk bürosunda geçiyor, iş hayatındaki kıyasıya rekabet ve tutkulu bir aşk anlatılacak. Pınar Deniz, yeni dizisine hazırlanırken, sosyal medyadan da zaman zaman paylaşımlarla dikkat çekmekte.

Oyuncu son olarak ev halini takipçilerinin beğenisine sundu… Oyuncu, “Akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum” diye yazdı ve 14 Nisan 2020 tarihini de mesajına ekledi.

Takipçileri de kendilerinin de benzer bir durumda olduğunu vurgulayan yorumlar yaptı. Hayranları, “Ne kadar güzelsin, maşallah nazar değmesin” diye yorumlar bıraktı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)’in paylaştığı bir gönderi