Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez veda ettiği Aziz dizisinden desteğini hiç çekmiyor!..

Damla Sönmez veda ettiği Aziz dizisinden desteğini hiç çekmiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’de cuma akşamları izleyiciyle buluşan Aziz dizisinde ‘Dilruba’ karakterine hayat veren oyuncu Damla Sönmez geçtiğimiz bölümlerde diziye veda etmişti.

Aziz’de Murat Yıldızım ve Damla Sönmez başroldeyken, Simay Barlas’ın canlandırdığı ‘Efnan’ karakteri iyice ön plana çıktı. Bunun üzerine Damla Sönmez diziden ayrıldı.

Hatta Damla Sönmez hayranları bu duruma isyan etti. Damla Sönmez diziden ayrıldı ayrılmasına ancak oyuncu, dizideki arkadaşlarıyla bağını hiç koparmadı.

Aziz dizisine desteğini sürdüren oyuncu, dizinin setini ziyaret etti. Murat Yıldırım ve yönetmen Recai Karagöz ile birlikte poz veren oyuncu bu anları sosyal medya hesabından da paylaşarak, ‘The boys’ notunu düştü.

Damla Sönmez veda ettiği Aziz dizisinden desteğini hiç çekmiyor!.. 8

Aziz dizisi 3 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon başında Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’i bir araya getirmesi sebebiyle çok büyük heyecan yaratan Aziz dizisi reytinglerde istenilen çıkışı hiçbir zaman yapamadı.

Çok sevilmesine rağmen reytinglerin kötü gitmesi sebebiyle ipin ucunda olan Aziz dizisinin akıbeti nihayet belli oldu.  Sezon finali tanıtımı paylaşımı üzerine anlaşıldı ki Aziz önümüzdeki sezon da bizlerle olacak.

Damla Sönmez veda ettiği Aziz dizisinden desteğini hiç çekmiyor!.. 9

Show TV’nin Aziz’e sahip çıkması seyirci tarafından takdir topladı. İzleyiciler Aziz dizisinde potansiyel olduğunu ve hikayeye yapılacak eklemelerle ikinci sezonda reytinglerini yükselteceğine inandığını dile getiriyor. Aziz’in küçük bir duraklama dönemi geçirdiğine inanan izleyiciler Aziz’e şans verdiği için Show TV’ye teşekkür etti.