Ana sayfa Dizi Haberleri TRT 1’in yeni komedisi Mükemmel Eşleşme’nin usta oyuncusu yıllar sonra ekrana dönüyor!

TRT 1’in yeni komedisi Mükemmel Eşleşme’nin usta oyuncusu yıllar sonra ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 yeni komedi dizisi Mükemmel Eşleşme’yi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek dizinin okuma provası yapıldı. Çok yakında sete çıkacak olan dizi usta bir oyuncuyu yıllar sonra ekrana döndürüyor.

Bugüne kadar Çocuklar Duymasın, Seksenler ve En Son Babalar Duyar gibi unutulmaz dizilere imza atan Mint Yapım’ın ekrana getireceği Mükemmel Eşleşme, TRT 1’in bu yaz bombası olacak. Emre Kavuk’un yönetmen olarak yer alacağı dizinin hikayesini yine Birol Güven yazıyor.

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen dizi usta bir oyuncuyu çok uzun süreden sonra yeniden ekrana getiriyor. Bu isim Volkan Severcan. Yine Mint Yapım’ın çektiği Çocuklar Duymasın’ın unutulmaz karakteri Tuna olarak hafızalarımıza kazınan Volkan Severcan, TRT 1’in yeni dizisinde rol alacak.

TRT 1’in yeni komedisi Mükemmel Eşleşme’nin usta oyuncusu yıllar sonra ekrana dönüyor! 7

Eğlenceli bir aile komedisi olan Mükemmel Eşleşme’de Ahmet Kayakesen dizinin başrol erkek oyuncusu. Kocamın Ailesi dizisiyle dikkat çekmiş ve Hercai dizisiyle de geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Dizide ayrıca Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş ve Asuman Dabak gibi oyuncular yer alıyor.

Tiyatro kökenli usta bir oyuncu olan ve aynı zamanda dublaj sanatçılığı yapan Volkan Severcan bugüne kadar Çiçek Taksi, Günaydın İstanbul Kardeş, Benden Baba Olmaz, Yasemince gibi dizilerde rol aldı. Volkan Severcan en son Çocuklar Duymasın dizisinde Tuna karakterini canlandırmıştı.

Haziran ayının sonlarına doğru dizinin ekibi bir araya gelerek çekimlere başlayacak. TRT1’in daha önceki yıllarda yaptığı gibi diziyi Ağustos ayında ekrana getirerek, Eylül’deki dizi bombardımanı öncesinde izleyicinin dikkatini çekmesi bekleniyor.