Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Damla Sönmez’in iş hayatı harika, peki aşk hayatı nasıl?

Damla Sönmez’in iş hayatı harika, peki aşk hayatı nasıl?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem dizisi olan Aziz, Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanıyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Fırat Tanış ve Simay Barlas gibi önemli oyuncuları başrolde buluşturan dizinin hikayesi, 1930’lu yıllarda geçiyor. Hatay’ın Türkiye’ye katılmasının öncesindeki süreçte yaşananları bir aşk hikayesi ile birleştirerek anlatan Aziz dizisinin Dilruba karakterini Damla Sönmez canlandırıyor.

Oyuncu, yoğun bir şekilde sette çalıştıklarını belirtirken, her şeyin yolunda gittiğini de söyledi. Rol arkadaşı Güven Murat Akpınar’ın da yer aldığı Sırça isimli tiyatro oyununu izlemeye giden Damla Sönmez, çekimlerin çok keyifli olduğunu söyledi.

İstanbul’da özel olarak hazırlanan platoda çekilen dizi, şehri 2 hafta boyunca etkileyen kar yağışından da olumsuz etkilenmişti. Damla Sönmez de bu duruma dikkat çekti ve hava şartları dışında bir sıkıntı olmadığını ifade etti.

Damla Sönmez, dizi dışında kalan zamanlarında dinlenmeye çalıştığını anlattı. Pandemiye yönelik korkusunu da saklamayan oyuncu, etkinliklere da katılmak istemediğini belirtti.

Çene problemi olduğunu ve gece uyurken dişini sıktığını belirten oyuncu, bunun zararlarından korunmak için botoks yaptırmak zorunda kaldığını söyledi. Bunun dışında bir estetik müdahalesi olmadığını anlatan Damla Sönmez, aşk hayatıyla ilgili de bir şey olmadığını ve yalnız bir dönem yaşadığını ifade etti.

Aşka kapılarını kapatmayan oyuncu, “O kapanan bir kapım mı?” diyerek aşkın ne zaman geleceğinin belli olmayacağını da belirtmiş oldu.