Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisi bitti, peki Yağmur Tanrısevsin şimdi ne yapıyor?

Kalp Yarası dizisi bitti, peki Yağmur Tanrısevsin şimdi ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası isimli televizyon dizisi, önceki ay düşük gelen reytingleri nedeniyle atv tarafından yayından kaldırıldı. Antakya’da yapılan çekimler de çok güzel geçti. Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisi büyük beğeni topladı.

Hikayesiyle de sevilen Kalp Yarası, geçtiğimiz yılın yaz aylarında yayınlanmaya başlandı ve kış döneminde de ayakta kalarak aslında iyi bir sonuç ortaya çıkardı. 32 bölüm devam etmesi bile proje adına bir başarı olarak tanımlanabilir. Antakya’daki çekimlerin bitmesinin ardından İstanbul’a dönen Yağmur Tanrısevsin, dinlenme sürecine devam ediyor.

Dizi hakkında konuşan oyuncu, “Kalp Yarası bitti. Güzel bir işti. 9 aydır Hatay’da yaşıyordum, ben de yeni geldim İstanbul’a” diye konuştu. Dizinin ani bir final yapmadığını, planlı bir şekilde bitirildiğini anlatan Yağmur Tanrısevsin, “Üzgünüm, çok güzeldi. Ekip çok tatlıydı. Oyuncu arkadaşlarımızla vedalaşmak üzücüydü. Hatay’ı çok sevdik” ifadelerini kullandı.

Kalp Yarası dizisi bitti, peki Yağmur Tanrısevsin şimdi ne yapıyor? 7

Hatay’a alıştığını ve şimdi özlediğini de belirten Yağmur Tanrısevsin, ilk başlarda İstanbul’a gidip geldiğini, sonrasında ise tatillerde bile Hatay’da kalarak arkadaşlarıyla eğlendiklerini anlattı.

“Hatay’da yemekler çok güzel, tavsiye ederim” diye konuşan oyuncu, bu süreçte kilo almamasıyla da dikkatleri çekti.

İstanbul dışında başka bir yerde farklı projelerde yer alabileceğini belirten oyuncu, şehir dışı işlerin güzel olduğunu ifade etti.

Yeni projeler için teklifler aldığını, görüşmeler yaptığını belirten Yağmur Tanrısevsin, netleşen bir durum olunca bilgi vereceğini söyledi.

Canlandırmayı istediği birçok karakter olduğunu belirten oyuncu, güzel olan bütün hikayelerde yer almak istediğini belirtti.

Kariyerinde şimdiye kadar bir dönem işinde yer almayan oyuncu, böyle bir proje gelirse de memnun olacağını anlattı.

İzlediği çok güzel diziler olduğunun da altını çizen Yağmur Tanrısevsin, uzun süre çalıştığı için şu sıralarda dinlenmeyi tercih ettiğini vurguladı.